Endwarts Pen 3ml

Deze pen op basis van 85% mierenzuur mag door iedereen gebruikt worden tegen wratten (ook door kinderen en zwangere vrouwen). Ze is pijnloos, efficiënt in het gebruik, en moet slechts 1x/week aangebracht worden.

€ 24,99 -20%
19,99
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Behandelen van wratten op handen, voeten, knieën en ellebogen van kinderen en volwassenen.
Er is slechts een kleine hoeveelheid van de oplossing nodig om het gewenste effect te bereiken. Wees voorzichtig en houd de pen stevig vast bij het aanbrengen om te vermijden dat de oplossing op de omringende huid terechtkomt. Om EndWarts® PEN te openen, draai de dop totdat de oranje strip op de pen in lijn is met de kleine holte op de dop, verwijder dan voorzichtig de dop zodat de punt van de pen zichtbaar wordt.Druk de punt van de pen één seconde lichtjes tegen de wrat en herhaal één keer. Let erop de oplossing niet op de omringende huid aan te brengen. Plaats na gebruik de veiligheidsdop terug op de pen.Behandel de wrat regelmatig, één keer per week tot ze volledig verdwenen is om een succesvol resultaat te bereiken, zoniet stopt het proces. Indien de behandeling onregelmatig gebeurt, zal ze langer duren.Meestal zijn 5 tot 15 behandelingen nodig maar het kan ook korter of langer duren. De behandelingsduur kan beïnvloed worden door volgende factoren: leeftijd, soort wrat, afweersysteem, plaats van de wrat en hoe lang ze reeds aanwezig is.Gebruik geen pleisters met de EndWarts® PEN aangezien de oplossing snel in de huid trekt.

Solution incolore à légèrement brune (acide formique, eau, glycérol, huile de
citron).
EndWarts® PEN bevat een sterk zuur, dat huidbeschadiging kan veroorzaken bij overmatig of onjuist gebruik.Tijdelijke bijwerkingen kunnen optreden op de plaats waar de oplossing werd aangebracht zoals gevoeligheid, prikkelend gevoel, pijn, roodheid, branderig gevoel of bloeding uit de haarvaatjes.Onderbreek de behandeling tot de huid hersteld is.Overmatig of onjuist gebruik kan leiden tot ernstigere huidreacties zoals blaarvorming, wondjes, donkere verkleuring van de huid, chemische brandwonden, ontstekingen, afsterven van weefsel (necrose) of littekens. De beschadigde zone moet schoon gehouden worden om besmetting te vermijden. Stop de behandeling en neem contact op met uw arts bij een ernstigere huidbeschadiging.EndWarts® PEN heeft een sterke geur, die de ademhalingsorganen en ogen kan irriteren. Ruik niet aan de inhoud van de pen. Mogelijke bijwerkingen zijn bijvoorbeeld irritatie van het ademhalingsstelsel en/of de keel, loopneus, tranende ogen of ademhalingsmoeilijkheden.In geïsoleerde gevallen werden er allergische reacties gemeld zoals roodheid, uitslag en jeuk.Er zijn geen bekende risico’s verbonden aan het gebruik van EndWarts® PEN tijdens de zwangerschap, borstvoeding of bij diabetici (op een gezonde huid, onbeschadigd en niet door diabetes aangetast). EndWarts® PEN kan gebruikt worden bij kinderen jonger dan 4 jaar na raadpleging van een arts maar de behandeling moet altijd door een volwassene gebeuren.
Merk EndWarts
Aflevervorm Pen
Type product Verzorgingsproduct
Verzorging voeten Wratten
Behandelen van Handen, Voeten
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!