Urgo Hardnekkige wratten Pen 1,5ml

Dit medisch attribuut is gemakkelijk thuis te gebruiken. Het is aangewezen voor de behandeling van hardnekkige wratten op handen en voeten. Voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

€ 16,99 -10%
15,29
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Hardnekkige wratten.

Verwijder de beschermkap en de dop van de pen. Houd de pen verticaal met de punt van de borstel die naar beneden wijst. Als u de bovenkant van de pen draait hoort u een klikgeluid voor elke voltooide ronde. Wanneer u het product voor het eerst gebruikt, dient u de bovenkant van de pen verschillende keren rond te draaien om de vloeistof vrij te geven. De blauwe kleur van de oplossing is gemakkelijk te onderscheiden op het witte penseel.Zodra de vloeistof toegankelijk is drie keer klikken door te draaien zodat er een voldoende hoeveelheid vloeistof vrij komt om op de wrat te doen. Bij een volgende toepassingen maak u simpelweg drie klikken met de pen. Hierdoor zal de juiste hoeveelheid vloeistof vrijkomen. Breng de oplossing direct op de wrat aan. Het borsteltje niet meer dan 1 keer over de wrat doen. Breng de oplossing een maal per dag gedurende 7 achtereenvolgende dagen aan. Laat de oplossing gedurende 10 minuten drogen. Was je handen/voeten niet voordat de oplossing 10 min heeft kunnen drogen . Na gebruik, de borstel onder water afspoelen. Afhankelijk van de grootte van de wrat moet deze na enkele dagen of enkele weken na afloop van de behandeling verdwijnen. Als de wrat niet verdwijnt, kan de behandeling maximaal 4 keer herhaald worden met een  minimum van 7 dagen interval tussen behandelingen. Als de wrat niet verdwenen is na de vierde keer, een arts raadplegen.

Dit product niet gebruiken indien: (omdat dit tot weefselbeschadiging zou kunnen leiden, waardoor blijvende littekens en / of andere complicaties zou kunnen leiden) Bij kankerdiagnose of remissie. Indien er een kankerbehandeling plaatsvind (zoals chemotherapie, straling, enz.). Bij diabetes. problemen met de bloedsomloop, hartproblemen of een auto-immuunziekte met inbegrip van medicijnen om deze problemen te behandelen. Hemofilie. Kinderen onder de 4 jaar. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeging. We kennen de nevenwerkingen van de trichloorazijnzuur niet bij zwangerschap of het ongeboren of pasgeboren. Indien de wratten geïrriteerde zijn (rood, ontstoken), besmet zijn, openen zijn of bloeden, of in het geval van dikke litteken (keloid) op of rond de wrat. Indien wratten chirurgisch behandeld zijn of eerst behandeld zijn met cryotherapie producten. Als gevoeligheid of allergie voor chemische exfoliërende producten. Op andere delen van het lichaam (bijvoorbeeld, armen, borst, billen, gezicht en ogen, genitaliën, slijmvliezen [neus, mond, anus, lippen, oren]). Bij andere vormen van huidletsels (bv , moedervlekken). Ook niet in combinatie met andere behandelingsproducten tegen wratten dit kan ernstige brandwonden, weefselschade en / of permanent litteken veroorzaken.
Trichloorazijnzuur (TCA) 40% methyleenblauw.
Het is belangrijk de omliggende gezonde huid voor de behandeling te beschermen door het aanbrengen van een dunne laag vaseline rond de wrat.Zorg ervoor dat er geen vaseline op de wrat komt omdat dit het effect van de behandeling kan minimaliseren.
Merk Urgo
Aflevervorm Pen
Type product Medisch hulpmiddel
Verzorging voeten Wratten
Behandelen van Handen, Voeten

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!