Antedia Duo Capsules 20 stuks

Voedingssupplement op basis van 2 verschillende probiotica in de vorm van capsules, versterkt en vermeerdert de darmflora.

prijs apotheek: € 16,45
14,81
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Toepassing

Voor een beter evenwicht van de darmflora en het versterken van de darmflora.
Dosering

Dosering: zoals aangegeven op de blister: 1 Antedia Duo 's morgens en 1 Antedia Duo 's avonds inslikken met een weinig water. Vanaf 5 jaar (kleine kinderen kunnen moeilijk gelules slikken).
De blister Antedia bevat enkel Saccharomyces boulardii (5 miljard eenheden). De blister Antedia Duo bevat naast de Saccharomyces boulardii (5 miljard eenheden) ook nog Lactobacillus acidophilus en Lactobacillus rhamnosus (van elk 5 miljard eenheden).
Opmerkingen

15 miljard eenheden kiemgetal is bij de hoogste doseringen van de markt.  Een kiemgetal wordt meestal geijkt in functie van de vervaldatum (15 miljard eenheden op de vervaldatum) en gaat nogal snel achteruit. Een firma zal derhalve normaal gezien aan haar producten extra korte vervaldatums geven. Antedia heeft een hoger kiemgetal door zijn productiemethode. Op papier is dit dan ook een van de beste formules die men kan aanraden.
Merk Antedia
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar
Werkzaam bestanddeel Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!