Antimetil Tabletten Tabletten 30 stuks

Natuurlijk product op basis van gember, in tabletvorm. Voor de behandeling van misselijkheid, toegelaten tijdens de zwangerschap.

€ 10,50 -24%
7,98
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Eigenschappen van gember: gastroprokinetisch, anti-emetisch (van het serotoninetype) en maagspasmolytisch. Nuttig in situaties van onwel gevoel veroorzaakt door overdaad in de voeding, door verandering in voedingsgewoonten (bijvoorbeeld op vakantie), tijdens de zwangerschap, in geval van stress ...
Dosering

Volwassenen en kinderen > 12 jaar: 2 tabletten tot 4 maal per dag. Zwangere vrouwen: 1 tablet 's morgens en 1 tablet 's middags. Kinderen tussen 6 en 12 jaar: tot 4 tabletten per dag. Kinderen tussen 3 en 6 jaar: tot 2 tabletten per dag.
1 tablet bevat 50 mg extract, wat overeenkomt met 500 mg gemberpoeder. Een klinische studie gedaan met 1000 mg gemberpoeder bewijst dat gember efficiënter is dan placebo.
Veilig en doeltreffend in geval van misselijkheid tijdens de zwangerschap.
Merk Tilman
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie
Type maag- en darmstoornissen Misselijkheid, Zwangerschapsmisselijkheid
Effect Bevordert de werking van de maag, Vermindert misselijkheid
Bevat Gember
Gedeelde ervaringen
  11/12/2017
  Ideaal als je iets gegeten hebt dat je maag niet bevalt.
  01/04/2017
  Prima bij lichte misselijkheid en volledig natuurlijk, iedereen kan dit nemen zonder nare gevolgen. Topper!
  25/09/2016
  Zeer goed product! Gebruik het in plaats van de vroegere motilium. Ik moet veel medicatie nemen en het ondersteunt de ongemakken zoals deze van de maag ten gevolge van de andere medicatie. Sterk aan te bevelen! Uiteraard ook een snelle en prima levering!
  10/11/2015
  Op advies van de huisarts, genomen door mijn echtgenote om een betere werking van maag en darmen. Zeer tevreden.
  26/07/2015
  gebruikt tegen wagenziekte, op het vliegtuig en misselijkheid na te veel eten optimaal product voor mezelf en de kinderen!
  17/07/2014
  Eerst heb ik primperan gekregen van de dokter voor mijn zwangerschapsmisselijkheid weg te krijgen maar hier kreeg ik echt felle hartkloppingen van. Nu gebruik ik antimetil, dit is op natuurlijke basis en mag ik innemen nu ik zwanger ben (10,5 weken). Hier ben ik goed mee geholpen zonder hartkloppingen!