Grunwalder Digest Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van gember, in capsulevorm. Het is aangewezen om een goede spijsvertering te bevorderen en om een zware maag te verlichten. Het is ook effectief tegen reisziekte.

prijs apotheek: € 14,95
13,46
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Spijsvertering, zware maag.
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3 x 1 capsule in te nemen tijdens de maaltijd met een glas water of, een half uur voor de reis, 2 capsules met een glas water.
Zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en kinderen van 6 tot 12 jaar: 2 x 1 capsule in te nemen tijdens de maaltijd met een glas water of, een half uur voor de reis, 1 tot 2 capsules met een glas water.
Gember (Zingiber officinale ROSCOE, rhizoma), coating (capsule): Hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddel: colloïdaal siliciumanhydride.
Merk Grunwalder
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Misselijkheid, Spijsverteringsproblemen, Zwangerschapsmisselijkheid
Effect Helpt bij reisziekte, Vertering bevorderen
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar
Spijsvertering stimuleren Algemeen bevorderend
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!