Kijimea Prikkelbare darm Capsules 14 stuks

Medisch hulpmiddel op basis van de bifidostam B. bifi dum MIMBb75 in de vorm van capsules voor het behandelen van prikkelbare darm syndroom.

€ 16,99 € -0,85
16,14
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Door minimale beschadigingen van de darmwand kunnen verontreinigingen en ziektekiemen binnendringen, die kleine ontstekingen veroorzaken. Hierdoor kan het enterale zenuwstelsel worden gestimuleerd, waardoor de typische symptomen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en buikkrampen herhaaldelijk alleen, of in combinatie optreden.
Kijimea Prikkelbare Darm bestrijdt deze symptomen doordat het de oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom aanpakt: het hecht zich aan de beschadigde darmwand. Hoe werkt het? Wetenschappers hebben na jaren onderzoek ontdekt dat de in Kijimea Prikkelbare Darm aanwezige unieke bifidobacteriestam B. bifidum MIMBb75 zich rechtstreeks hecht aan de darmwand. Onze experts hebben het hierbij over een ‘pleistereffect’. Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op een wond in de beschadigde darmwand.
Het resultaat: pathogenen kunnen niet meer in de darm binnendringen, waardoor de darm ook niet meer wordt geïrriteerd.
Prikkelbare darm syndroom.
1 x per dag 2 capsules bij het eten gedurende minstens 4 weken liefst 12 weken.
De eerste verlichting van de symptomen zouden na 1 week voelbaar moeten zijn.
Kijimea® Prikkelbare Darm-capsules bevatten bacteriën van de bifidostam B. bifi dum MIMBb75. De overige bestanddelen zijn: maiszetmeel, hypromellose, magnesiumstereaat, siliciumoxide, titaniumdioxide, ijzeroxide, Brillant blue FCF.
Merk Kijimea
Aflevervorm Capsules
Type product Medisch hulpmiddel
Type maag- en darmstoornissen Prikkelbare darm syndroom
Effect Darmwerking verbeteren
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  20/04/2018
  geen resultaat
  01/02/2018
  Na 2 weken gebruik, weinig resultaat. Probeer nog 1 doos van 28 capsules. Hoop dan dat beter gaat, anders stop ik. Ook best duur....
  02/01/2018
  Persoonlijk..... het werkte niet voor mij, als het voor prikkelbare dikke darm is, beveel ik het niet aan, dat als de prijs hier veel lager is dan de prijs die ik in de apotheek heb betaald (50€) het had bij mij geen voordeel, de problemen bleven doorgaan.
  02/09/2017
  Ben zeer tevreden over het product kijimea. Nam eerst meer diarree-remmers. Mijn darmen voelen beter aan.
  28/07/2017
  Voor mij persoonlijk niet het gewenste resultaat , niet hongerstillend. Kan uiteraard persoonlijk zijn.
  17/11/2016
  Altijd veel buikpijn en de andere bekende symptomen, kreeg dit product onder ogen en besloot het te proberen. Tot nog toe reageer ik er erg goed op. Heerlijk om mijn buik zo ontspannen te voelen en vrijwel geen buikpijn meer.
  15/11/2016
  Sinds ik kijimea neem heb ik duidelijk minder last. Is een blijver voor mij