Ortis Vruchten & Vezels Regular Kauwtabletten 12 stuks

Voedingssupplement op basis van tamarinde, dadels, rabarber en vijgen, in de vorm van kauwbare blokjes. Het is aangewezen om de darmdoorvoer te vergemakkelijken en chronische constipatie te verlichten.

prijs apotheek: € 7,50
5,94
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Chronische constipatie.
Kauw 's avonds 1 blokje en drink dan een groot glas water.
Vijgen (Ficus carica L. - 7,44 g/cubic), tarwestroop (glutenvrij), rabarberpoeder gestandaardiseerd in rhein (Rheum palmatum L. /Rheum officinale Baill., tarwestroop (glutenvrij) - 555 mg/cubic); bevochtiger: glycerine; guarpitmeel (Cyamopsis tetragonolobus (L.) Taub. - 400 mg/cubic), tamarindepulp (Tamarindus indica L. - 400 mg/cubic), datumconcentraat (Phoenix dactylifera L. - 200 mg/cubic), natuurlijk aroma
Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap ofborstvoeding. Niet langdurig gebruiken zonder advies van een specialist. Geschikt voor vegetariërs. De kleur, geur en smaak van dit product kunnen variëren zonder dat de kwaliteit en effectiviteit ervan worden aangetast. Dit komt door de natuurlijkheid van de ingrediënten.
Merk Ortis
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Laxerend
Bevat Dadel, Rabarber, Tamarinde, Vijg

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!