Preflatine-OK Tabletten 72 stuks

Dit voedingssupplement verbetert de vertering van granen, groenten, peulvruchten, en fruit. Hierdoor wordt de vorming van hinderlijke gassen vermeden.

€ 14,55 -20%
11,64
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Aangewezen bij een moeilijke vertering van granen, groenten en peulvruchten. Helpt ook om een opgeblazen gevoel te voorkomen en om winderigheid, krampen in de buik, flatulentie, diarree of constipatie te voorkomen.
Dosering

1 tablet helpt bij de vertering van 1 portie gasproducerende voeding. 1 portie = ½ kopje gekookte groenten; 1 kopje rauwe groenten, fruit of granen; 1 snee bruin brood; 1 handvol noten. Dosis aanpassen in functie van het gebruik van granen, groenten, peulvruchten en fruit.
1 tablet bevat 150 mg alfa-galactosidase.
Contra indicaties

Niet gebruiken in het geval van diabetes (meer suikerpieken), schimmelallergie en galactosemie.
Merk Preflatine
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    23/07/2017
    De pillen zijn te groot en het product werkt bij mij matig
    25/03/2017
    Ik heb dit product pas een paar keer gebruikt, maar het werkt wel. Darmen zijn minder pijnlijk, waardoor ik weer groenten kan eten.