Elgydium Clinic Trio compact mix L 6 stuks

De Elgydium Clinic Interdentale Borsteltjes Trio Compact zijn speciaal ontworpen om de interdentale ruimten grondig te reinigen. Ze zijn handig te gebruiken: 3 verschillende borsteltjes ( 2 conische en 1 cilindrisch) met 1 handvat, waarin deze borsteltjes opgeborgen kunnen worden. Ze zijn buigzaam en veerkrachtig. Ze liggen goed in de hand en zijn hygiënisch.

prijs apotheek: € 6,90
5,46
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Sets van speciaal ontworpen borsteltjes om de tussentandruimtes grondig te reinigen. Elke set bevat 2 handvatjes met geribd oppervlak met telkens 3 borsteltjes. De borsteltjes zijn buigzaam en veerkrachtig. Ultrafijne vezels (0,38 tot 0,5 mm diameter). Er is een set met microfijne cylindrische borsteltjes (blauw - 1,9 mm) en een set met fijne conische borsteltjes (rood - 3-4 mm) voor bredere tussentandruimtes. Daarnaast zijn er nog twee gemengde sets met telkens drie verschillende borsteltjes: een gemengde set voor smalle tussentandruimtes met 3 borsteltjes: microfijn cylindrisch (1,9 mm), microfijn conisch (2,5-2,2 mm) en extra fijn conisch (3,5-2,7 mm); een gemengde set voor brede/large tussentandruimtes met 3 borsteltjes: microfijn cylindrisch (1,9 mm), fijn conisch (4-3 mm) en breed conisch (6-4 mm).
Merk Elgydium
Type product Mond- en tandverzorging
Type interdentale borstels Conisch
Type mondhygiëne Interdentale borstels
Verzorging van Mond en tanden

Pakket in aanbieding met 'Elgydium Clinic Trio compact mix L 6 stuks'

promo
placeholder Elgydium Clinic Trio compact mix L Promo
 (0)
Elgydium Clinic Trio compact mix L Promo 2 stuks

Koop nu 2 Elgydium Clinic Trio compact mix L aan een voordelige prijs.

Meer info »
prijs apotheek: € 13,80 -24%
10,49
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Gedeelde ervaringen
    Monik
    05/10/2015
    Het 3de bortsteltje is zeer dik en kan niet worden gebruikt. Zouden beter nog dunner borsteltje bijvoegen. De prijs is vrij hoog voor het aantal dagen dat je ze kunt gebruiken.