Elmex Sensitive professional voordeelpakket Tandpasta 4x75ml

Tandpasta voor directe pijnverlichting bij gevoelige tanden. Deze tandpasta sluit de kanaaltjes af die naar de gevoelige tandzenuwen leiden. Bij regelmatig gebruik wordt een duurzame beschermlaag opgebouwd die de tand afsluit voor gevoeligheid.

€ 19,96 -24%
15,17
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Tandpasta voor directe pijnverlichting bij gevoelige tanden. Bevat als actief bestanddeel het klinisch bewezen Pro-Argin ® . Bevat ook fluor: 1450 ppm (natriummonofluorofosfaat). Deze tandpasta sluit de kanaaltjes af die naar de gevoelige tandzenuwen leiden. Bij regelmatig gebruik wordt een duurzame beschermlaag opgebouwd die de tand afsluit voor gevoeligheid.
Voor directe pijnverlichting: met vingertop masseren op de gevoelige tand gedurende 1 minuut. Niet voor kinderen jonger dan 12 jaar. Voor langdurige pijnverlichting: 2 maal per dag poetsen met een zachte tandenborstel. Voor kinderen jonger dan 6 jaar: gebruik slechts een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt.
Arginine, calciumcarbonaat, water, sorbitol, bicarbonaat, natriumlaurylsulfaat, natriummonofluorofosfaat, aroma, natriumsilicaat, cellulosegom, natriumbicarbonaat, titaniumdioxide, kaliumacesulfaam, xanthaangom, sucralose.
Merk Elmex
Aflevervorm Tandpasta
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Tandpasta
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Gevoelige tanden
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Met fluoride? available
Ontsmettend? available

Producten in dit pakket

 (3)
Elmex Sensitive professional

Tandpasta voor directe pijnverlichting bij gevoelige tanden. Deze tandpasta sluit de kanaaltjes af die naar de gevoelige tandzenuwen leiden. Bij regelmatig gebruik wordt een duurzame beschermlaag opgebouwd die de tand afsluit voor gevoeligheid.

Gedeelde ervaringen
  24/03/2018
  Aanbevolen door een tandarts voor gevoelige tanden; ik kan bevestigen dat de effectiviteit gevoelig is zodra toegepast op de tanden; ik had kunnen zetten vijf sterren, maar ik voel dat niets perfect is in de wereld
  23/12/2017
  Maximale tandvleesbescherming met Elmex! Wat een geluk, geen angst meer tijdens maaltijden of snacks genomen over een dag.
  27/05/2017
  Ik ben de overdreven muntsmaak bij het tandenpoetsen beu en was al een tijdje op zoek naar een betere tandpasta. Deze tandpasta is zeer aangenaam van smaak en nog goed ook! Mijn keuze blijkt zeer goed geweest!
  21/01/2017
  Door deze tandpasta te gebruiken is de gevoeligheid van mijn tanden afgenomen. Ik ben dus zeker tevreden van deze tandpasta!
  12/10/2016
  Goede tandpasta, niet te sterke frisheid, goed voor gevoelige tanden.
  14/04/2016
  Deze tandpasta is me aanbevolen door mijn tandarts. Ik heb zeer gevoelige tanden en had erge tandpijn. Nu ik dit gebruik heb ik geen last meer en kan alles eten en drinken. Ik gebruik hiervan ook het mondwater.