Hextril tandpasta hexetidine+fluor Tandpasta 75ml

Deze tandpasta bevat een antisepticum, hexetidine, waardoor de tanden beter gereinigd worden. Hexetidine bestrijdt de bacteriën die voor tandplak zorgen. Hextril tandpasta is ook aangewezen bij bloedend en gevoelig tandvlees. Door de aanwezigheid van fluor in de tandpasta werkt deze ook verstevigend ter hoogte van het tandglazuur.

prijs apotheek: € 7,30 -10%
6,57
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Hextril tandpasta bevat hexetidine, een lokaal antisepticum dat kan gebruikt worden bij de behandeling van mond- en keelbesmettingen. Daarnaast bevat de tandpasta ook fluor ter bescherming van het tandglazuur.

Toepassing

Wegens zijn werking gericht tegen bacteriën en schimmels is Hextril tandpasta aangewezen bij: mondaandoeningen van besmettende oorsprong: mond- en tandvleesontsteking, ontsteking van het tandbed en wortelvlies, ettervloed dagelijkse mondhygiëne ter voorkoming en bestrijding van tandplak bescherming van het tandglazuur tegen zuurheid dank zij fluor (1500 ppm. fluor) reinigen van tanden en tandvlees
Hexetidinum 1 mg, Na fluoridum 1 mg, Na monofluorofosfas 8 mg, Saccharoidum natricum, Sorbitolum 70%, Glycerinum, Na carboxymethylcellulosum, Silicii dioxidum, Titanii oxidum, Alcohol. Cetylicum, Macrogolum, Na laurylsulfoacetatum, Magnesii laurylpolyoxyethylsulfatum, Na hydroxidum, Na methylparahydroxybenzoatum, Menthae piperitae aetheroleum, Aqua purificata q.s. ad 1 ml.
Merk Hextril
Aflevervorm Tandpasta
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Tandpasta
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Tandvlees verstevigend
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Munt
Met fluoride? available
Ontsmettend? available
Gedeelde ervaringen
  Tammo
  11/08/2018
  Door één of twee keer per week te poetsen met deze tandpasta blijft mijn tandvlees bloedvrij en zijn de ontstekinkjes verleden tijd.
  Bob
  08/02/2017
  Sinds ik dit product begon te gebruiken, wat mijn tandarts me heeft geadviseerd te gebruiken, is mijn tandvlees gestopt met bloeden.
  Lily
  03/02/2016
  Dit is een 'must have' tandpasta! Werkt heel ontsmettend en is dus veel doetreffender om bv bloedend tandvlees aan te pakken. Je tanden voelen glad aan na het poetsen en je mond voelt frisser aan. Ik wil voortaan steeds Hextril tandpasta in huis hebben om geregeld te kunnen wisselen met gewone tandpasta ... !!!
  Sabine
  14/12/2015
  Sinds ik hextriltandpasta gebruik heb ik veel minder last van tandsteen. Ook is mijn tandvlees sterker en gezonder geworden waardoor het nog zelden bloedt tijdens het poetsen. Een echte aanrader !