Parodontax Extra fresh Tandpasta 75ml

Dagelijks poetsen met Parodontax helpt geïrriteerd tandvlees te bestrijden en voorkomen. Parodontax versterkt en verzorgt het tandvlees. Helpt tandplak voorkomen. Lichtjes gezouten muntsmaak.

prijs apotheek: € 4,69 -15%
3,99
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Mond- en tandpasta voor dagelijks gebruik. Muntsmaak. Versterkt en verzorgt het tandvlees. De hoge concentratie in mineraal zout neutraliseert de zuren en helpt om tandplaque en tandsteen te voorkomen.Daarnaast bevat Parodontax 5 natuurlijke plantenextracten: ratanhia (samentrekkend), salie (desodoriserend), kamille (verzachtend), echinacea (weerstandsverhogend), myrrhe (samentrekkend).Natriumfluoride versterkt het tandglazuur (= 1400 ppm fluor). Er is nu ook een whitening-versie, met silica en gehydrogeneerd silica.
Tandpasta met fluor voor geïrriteerd tandvlees, aften en tandplak. 
Merk Parodontax
Aflevervorm Tandpasta
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Tandpasta
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Gevoelig tandvlees
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Freshmint
Met fluoride? available
Ontsmettend? not available
Gedeelde ervaringen
  Eddy R.
  12/04/2017
  Ik gebruik PARODONTAX al ettelijke jaren zodat ik (volgens de tandarts) heel gezond tandvlees & tanden heb. Maar de "extra-fresh" laat nu een frissere smaak achter, die het zout dat de tandpasta bevat, overstemt.
  Christiane
  29/08/2016
  Geadviseerd door mijn tandarts kocht ik deze tandpasta, teleurgesteld dat ik de mijne verliet. Maar ik was absoluut niet teleurgesteld na het te hebben geprobeerd. Ik hou van deze tandpasta die veel frisheid in de mond laat, en de tanden allemaal glad. Als, zoals mijn tandarts zegt, het verschijnen van tandsteen vertraagt, aarzel dan niet, koop het, het is echt prettig in de mond.