Sensodyne fresh mint tandpasta Tandpasta 75ml

Sensodyne Fresh Mint is een tandpasta die voor verlichting en dagelijkse bescherming zorgt bij gevoelige tanden. Bevat ook fluoride dat helpt om cariës te voorkomen.

prijs apotheek: € 4,79 -10%
4,31
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Tandpasta met fluor, voor gevoelige tandhalzen. Tandhalsgevoeligheid is meestal het gevolg van retractie van het tandvlees of van erosie van het glazuur waardoor het dentine aan uitwendige prikkels wordt blootgesteld. Het actief bestanddeel kaliumnitraat vermindert de gevoeligheid geleidelij. De verhoging van extracellulair kalium vermindert de prikkelgeleiding. Deze gevoeligheid kan voorkomen bij het gebruik van koude, warme, zure of zoete eetwaren en dranken, alsmede het contact met een te harde tandenborstel. Sensodyne-F heeft daarenboven, zoals alle fluorhoudende tandpasta's, een anticariëswerking en is tandglazuurversterkend.
Water, sorbitol, gehydrat. silica, glycerine, kaliumnitraat, cocamidopropylbetaïne, aroma, xanthaangom, titaniumdioxide, natriumfluoride, natriumsacharinaat, natriumhydroxide, sucralose, limoneen. Bevat natriumfluoride: 1450 ppm.
Raad

Niet te gebruiken door kinderen jonger dan zeven jaar. Bij voorkeur poetsen met Sensodyne tandenborstel voor gevoelige tanden en tandvlees.
Merk Sensodyne
Aflevervorm Tandpasta
Type product Mond- en tandverzorging, Verzorgingsproduct
Type mondhygiëne Tandpasta
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Gevoelige tanden
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Munt
Met fluoride? available
Ontsmettend? available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!