Vitis Orthodontic voordeelpakket Wax 4x2 stuks

Orthodontische was om op de metalen delen van een beugel aan te brengen. Hierdoor kunnen irritaties en letsels in de mond door een beugel vermeden worden.

prijs apotheek: € 26,20 -26%
19,39
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Orthodontische was om op de metalen deeltjes van een beugel aan te brengen om irritatie van het mondslijmvlies te vermijden. De verpakking bevat een (gratis) tweede doosje.
Breek een stukje was af dat groot genoeg is om het oppervlak van de beugel of draad te bedekken. De was zacht maken door even met de vingers te kneden en het deel dat bedekt moet worden even droog wrijven. Ten slotte de was zachtjes aandrukken. Op een droge en koele plaats bewaren, buiten het bereik van licht.
Merk Vitis
Aflevervorm Wax
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Overige
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Beugel
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Ontsmettend? not available

Producten in dit pakket

 (0)
Vitis Orthodontic

Orthodontische was om op de metalen delen van een beugel aan te brengen. Hierdoor kunnen irritaties en letsels in de mond door een beugel vermeden worden.

Gedeelde ervaringen
  Irena
  08/08/2016
  Ik heb goede ervaring met Vitis was en heel fijn dat ik ze via Viata in Belgie online kan bestellen en ook worden ze heel snel bezorgd. In mijn woonplaats in Nederland waren ze onmogelijk te krijgen. Daarom ben ik super blij en het verzacht het schuren van de beugel in de binnenwand van mijn mond. Ik ben een tevreden klant van Viata!!
  Katelyn
  07/03/2016
  snelle levering, kwaliteitsproduct