Xeros Dentaid droge mond Gel 50ml

De gel zorgt voor hydratatie en onmiddellijke verzorging van de mondholte. Hij kan worden gebruikt tijdens de dag, maar het gebruik wordt speciaal aanbevolen voor het slapen gaan, om hydratatie van de mond te waarborgen tijdens de nacht. Compenseert onmiddellijk het gebrek aan speeksel.

prijs apotheek: € 9,10
5,95
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Gel met langdurige werking om de mondholte te bevochtigen. De samenstelling zonder natriumlaurylsulfaat is zeer mild voor de gevoelige mond.
Breng met de top van de vinger een hoeveelheid gel op de tong aan. Verspreid de gel vervolgens met de tong over het tandvlees, de tanden en de binnenkant van de wang. Herhaal dit zo vaak als nodig gedurende de hele dag. Breng het product ook aan net voor het slapengaan.
1% Betaine 0,05% Aloe Vera 10% Xylitol Sodium Fluoride 15ppmAqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Potassium Acesulfame,Sodium Phosphate, Disodium Phosphate, Aloe Barbadensis,Potassium Chloride, Sodium Methylparaben, Sodium Prophyl-paraben, Lactic Acid, Sodium Chloride, Magnesium Chloride.
Merk Dentaid Xeros
Aflevervorm Gel
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Overige
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Droge mond
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Met fluoride? available
Ontsmettend? available
Gedeelde ervaringen
  Rob de Rooij
  11/03/2019
  Top product je kunt niet meer zonder, echt een verlichting. Goedkoop bij Viata, ben er blij mee. Deze online apotheek is betrouwbaar en levert snel.
  Rob de Rooij
  14/02/2019
  Top product helpt goed tegen droge mond.