Arko Cranberola Capsules 120 stuks

Voedingssupplement op basis van veenbes, druiven en struikheide, in de vorm van capsules. Draagt bij tot de normale eliminatiefunctie ter hoogte van de urinewegen.

prijs apotheek: € 37,75
32,09
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Cranberola 36 mg is een voedingssupplement op basis van veenbes, druifextract en van struikheide die voor een toevoer van 36 mg totale proanthocyanidinen (PAC) per dag zorgen. Struikheide draagt bij tot een normale eliminatiefunctie ter hoogte van de urinewegen.
Urinewegen.
Neem 1 capsule in de ochtend en 1 capsule in de avond bij het drinken van een groot glas water om een evenwichtig en gevarieerd voedingssupplement te hebben.
Veenbespoeder (Vaccinium macrocarpon, geconcentreerd sap , magnesium hydroxide) 50%, dwz 125 mg per capsule , struikheide 125mg per capsule, extract van rode wijnstok ( Vitis vinifera ) 23 % , dwz 115 mg per capsule. Totaal : 36 mg PAC (proanthocyanidinen) per dag voor twee capsules. 5 mg PAC door DMAC.
2 capsules bevatten 36 mg van de PAC.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijven. Een voedingssupplement mag geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn. Uit de buurt van kinderen houden.
Merk Arkopharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Urinewegen
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Blaasontsteking
Bevat Cranberry
Aangewezen bij Pijnlijk urineren

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Godelieve
  05/04/2017
  Cranberola door een vriendin aangeraden en Hiep Hiep Hoera, geen blaasontsteking meer!
  Anne-Marie
  15/04/2016
  Ik had problemen met urinewegproblemen en blaasontsteking - Sinds het regelmatig innemen van dit voedingssupplement zijn mijn problemen verdwenen.