Arkocaps Kurkuma Piperine bio Capsules 130 stuks

1 reviews
24,81 34,95
24,81
-30%
prijs apotheek: 34,95
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van kurkuma en extracten van zwarte peper, in de vorm van vegetarische capsules. Het is aangewezen ter ondersteuning van het comfort en de flexibiliteit van de gewrichten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Naast het gebruik in de voeding wordt kurkuma ook gebruikt in de kruidengeneeskunde, omdat het helpt om de flexibiliteit en het comfort van de gewrichten te behouden en om de absorptie te optimaliseren, kan het gebruikt worden in combinatie met zwarte peper, die piperine bevat.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewrichtscomfort.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag, bij het ontbijt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Integraal poeder 560 mg en wortelstok extract 108 mg bio kurkuma (Curcuma longa L.), vulmiddel: bio acaciagom, zwarte peper-extract (Piper nigrum L.) 16 mg, omhulsel van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Raadpleeg je arts indien gelijktijdig antistollingsmiddelen worden gebruikt. Niet geschikt voor mensen onder de 15 jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Arkopharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Gewrichts-, bot-, en spierproblemen
Type product Voedingssupplementen
Bevat Kurkuma
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps Kurkuma Piperine bio

Zeer goed product, gemakkelijk te verteren, attėnue gewrichtspijn op 80%.de prijs en de hoeveelheid goedkoper dan in de apotheken.

Maryline Deprez