085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Arkocaps Sint-Janskruid Capsules 45 stuks

Capsules 45 stuks
12,85 18,35
Op voorraad
12,85
-30%
prijs apotheek: 18,35 Je bespaart: -5,50
Dit fytotherapeutisch voedingssupplement is aangewezen bij humeur schommelingen van korte duur die gepaard gaan met slaap- en aandachtstoornissen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Sint-Janskruid is de plant bij uitstek in geval van humeurschommelingen. De stemmingbevorderende werking van Sint-Janskruid treedt langzaam in Slechts na 3 tot 4 weken zullen de eerste gunstige effecten optreden. Een kuur dient minimaal 2 tot 3 maanden te worden doorgevoerd In het begin kan Sint-Janskruid tesamen ingenomen worden met de Arkocapsules@ Rhodiorelax@ om zo te kunnen genieten van de weldoende eigenschappen van in het begin van uw kuur. Verder kan Sint-Janskruid aangewend worden bij bedwateren, nachtelijke stress en stotteren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 capsule 'smorgen en 'savonds met groot glas water tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

185mg extract van de bloeiwijze, waarvan 0.5mg of 500µg Hypericine.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Inname van een preparaat met Sint-Janskruid kan de werking van andere geneesmiddelen beïnvloeden (orale contraceptiva, carbamazepine, fenobarbital, fenytoïne, digoxine, theofylline, warfarine, fenprocoumon, ciclosporine, indinavir, irinotecan). Best vraagt u raad aan uw arts of het voor u aangewezen is van te starten met een preparaat op basis van Sint-Janskruid wanneer u een van de vermelde geneesmiddelen inneemt.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Nerveuze stoornissen, slapeloosheid en stress
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Depressie, Emotioneel evenwicht
Bevat Sint-Janskruid
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag
Keyword Depressie, Slaap
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Arkocaps Sint-Janskruid

Sint-Janskruid kan een invloed hebben op hoe het lichaam de chemo afbreekt. Hierdoor kan het effect van de chemo kleiner of juist groter worden, afhankelijk van het soort chemo dat je krijgt. Beide gevallen zijn ten stelligste te vermijden dus het gebruik van Sint-Janskruid is sterk afgeraden tijdens je chemobehandeling.

Sint-Janskruid kan een invloed hebben op hoe het lichaam de hormoontherapie afbreekt. Hierdoor kan het effect van de therapie kleiner of juist groter worden, afhankelijk welke hormoontherapie je krijgt. Beide gevallen zijn ten stelligste te vermijden dus het gebruik van Sint-Janskruid is sterk afgeraden tijdens je hormoonbehandeling.

Sint-Janskruid kan de werking en de afbraak van medicatie dat gebruikt wordt tijdens een operatie, beïnvloeden. Stop dus zeker 2 weken voor je chirurgische ingreep indien je voedingssupplementen met Sint-Janskruid gebruikt.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps Sint-Janskruid