Phytosun Knuffelbox essentiële oliën Essentiële oliën 1 stuks

Deze Phytosun Louise knuffelbox bevat: Het Louise lijnzaadkussentje, essentiële olie van Grove Den, essentiële olie van Lavendel Officinalis en een handleiding met tips van onze aromatherapeute

€ 24,95
19,75
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1. Haal het lijnzaadkussentje uit de Louise-hoes. 2. Plaats het lijnzaadkussentje in de microgolfoven en verwarm gedurende 1 minuut op 350 W (niet op grillmodus). Haal het lijnzaadkussentje uit de microgolfoven als het lichtjes opgewarmd is en meng de granen evendoor elkaar om de warmte gelijkmatig te verdelen. 3. Druppel de gewenste Essentiële Olie op het lijnzaadkussentje.• Van 3 tot 12 maanden = 1 druppel • Van 12 tot 24 maanden = 2 druppels • Van 24 tot 36 maanden = 3 druppels 4. Plaats het lijnzaadkussentje terug in de Louise-hoes.ADVIESPlaats een halfvol glas water samen met het lijnzaadkussentje in de microgolfoven om de uitdroging van de granen te voorkomen. Indien het lijnzaadkussentje niet warm genoeg is, plaats het terug in de microgolfoven voor maximaal 20 seconden. Indien het lijnzaadkussentje te warm is, laat het afkoelen voor gebruik.
Merk Phytosun
Aflevervorm Essentiële oliën
Type product Fytotherapie
Aromatherapie Essentiële olie
Gedeelde ervaringen
    27/03/2018
    Een echte aanrader. Zeer makkelijk en snel in gebruik. Het konijntje is knuffelzacht en ruikt heerlijk met de essentiële oliën. De oliën kunnen zo goed hun werking doen. Mijn zoontje neemt het heel graag bij hem in zijn bedje.