085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Aspirine Fasttabs 500mg Tabletten 40 stuks

Tabletten 40 stuks
11,30
Op voorraad
11,30
Medicijn op basis van acetylsalicylzuur. Is een pijnstillend middel (verlicht de pijn) en voor de behandeling van koorts. Voor de symptomatische behandeling van koorts en/of lichte tot matige pijn zoals hoofdpijn, griepsymptomen, tandpijn en spierpijn.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Pijn en koorts.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor volwassenen en adolescenten (16 jaar en ouder). De aanbevolen dosis per keer is 1 tablet en zo nodig mag die dosis worden herhaald na minstens 4 uur. Bij hevigere koorts of pijn bedraagt de aanbevolen dosis per keer 2 tabletten; zo nodig mag die dosis herhaald worden na minstens 4 uur. De totale dagdosering mag niet hoger zijn dan 6 tabletten. Voor oudere patiënten (65 jaar en ouder): De aanbevolen dosis per keer is 1 tablet en zo nodig mag die dosis worden herhaald na minstens 4 uur. De totale dagdosering mag niet hoger zijn dan 4 tabletten. Voor adolescenten in de leeftijd van 12-15 jaar (die 40-50 kg wegen): De dosering hangt af van het gewicht van de adolescent: de vermelde leeftijd wordt gegeven ter informatie. De aanbevolen dosis per keer is 1 tablet en zo nodig mag die dosis worden herhaald na minstens 4 uur. De totale dagdosering mag niet hoger zijn dan 6 tabletten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De werkzame stof in dit middel is acetylsalicylzuur. Elke omhulde tablet bevat 500 mg acetylsalicylzuur. De andere stoffen in dit middel zijn:colloïdaal siliciumdioxide, watervrijn atriumcarbonaat. Filmomhulling: carnaubawas, hypromellose, zinkstearaat

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Aspirine
Aflevervorm Tabletten
Type product Geneesmiddel
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Acetylsalicylzuur
Keyword Griep, Pijn, Koorts
Geschikt voor gevoelige maag? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder kleurstoffen? available
Zonder suiker? available

Aspirine Fasttabs 500mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.