085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Atrauman zalfkompres 7,5cmx10cm 10 stuks

10 stuks
9,75 10,83
Op voorraad
9,75
-10%
prijs apotheek: 10,83 Je bespaart: -1,08
Steriel zalfkompres zonder speciale actieve bestanddelen. Het kompres bestaat uit een polyestertulle, de zalfmassa is neutraal (zonder toevoeging van vaseline of andere paraffinen). Bevat enkel plantaardige grondstoffen.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Zalfcompres zonder werkzame stoffen, van polyestertule, geïmpregneerd met een neutrale zalfmassa zonder toevoeging van vaseline of andere paraffinen. Bevat uitsluitend plantaardige grondstoffen. Goed drapeerbaar, laat de secreties door, kleeft niet in de huid. Atrauman wordt gebruikt voor atraumatische wondverzorging in alle fasen van de wondgenezing; bij schaaf-, scheur- en kneuswonden, ulcus cruris, decubitus, brand-, schroei-, ets- en stralingswonden, abcessen, furunkels, karbonkels, panaritium; voor de afdekking van donor- en receptorsites, bij huidtransplantaties, in de plastische en cosmetische chirurgie, bij nagelextracties, fimosisoperaties, enz.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Hartmann
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Vetverbanden
Keyword Brandwonden, Doorligwonden, Kneuzing, Schaafwonden
Niet inklevend? available
Steriel? available

Meest gestelde vragen

over Atrauman zalfkompres 7,5cmx10cm

Een vetverband is een kompres dat in een vette substantie is doordrenkt. Een verpakking met een vetverband kan je dan ook best liggend bewaren. Zodat het gehele vetverband gedrenkt blijft in de substantie. Als je een vetverband rechtopstaand bewaart, zal de vloeistof na enige tijd naar beneden lopen en is niet meer het volledige kompres gedrenkt. 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Atrauman zalfkompres 7,5cmx10cm