Audinell

Zweet en oorsmeer kunnen de microfooningangen en de versterker van een hoorapparaat verstoppen. Door je hoorapparaat dagelijks te reinigen kan dit niet gebeuren. Je hoorapparaat kan je schoonmaken aan de hand van reinigingstabletten zoals die van Audinell. Naast verstoppingen vermijden, zorgt het regelmatig reinigen van het hoorapparaat ervoor dat de uiteinden niet voortijdig geel kleuren. 
 

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,5 / 10
 • Eric uit Delft schreef:
  Gewoon perfect
  Hier kan ik met volle vertrouwen de dingen die ik nodig heb bestellen, altijd de volgende dag reeds in huis. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er een dag tussen zit omdat het niet voorradig was kreeg ik er kado's bij geleverd! Dit is een top apotheek waar andere een groot voorbeeld aan kunnen nemen. Het is niet alleen de prijs die betaalbaar is het scheelt veel bij andere en in deze tijden is dat erg welkom, maar ook de service en het online advies. Met iedere bestelling wordt je op de hoogte gehouden van iedere stap. Dat is uniek en zeer geruststellend voor de consument.
 • S uit Roermond schreef:
  Prima!
  Snelle correcte levering
 • Ruud uit Zoetermeer schreef:
  Snelle afhandeling, vlotte levering.
  Na een eerdere ervaring met een nep firma, geen product, geld kwijt, een verademing dat het toch anders kan. Vertrouwen herwonnen door Viata.
1 - 1 van 1 |
placeholder Audinell Reinigingstabletten
 (0)

Bruistabletten om uw hoortoestel te reinigen.Dit voorkomt dat de uiteinden voortijdig geel verkleuren.

8,00
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

1 - 1 van 1 |