085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

A.Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C Tabletten 45 stuks

1 reviews
Tabletten 45 stuks
12,34 18,99
promo
van 11/04/2022 tot 30/06/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
12,34
-35%
prijs apotheek: 18,99 Je bespaart: -6,65
Voedingssupplement op basis van echinacea en vitamine C in de vorm van tabletten. Ter bevordering van de natuurlijke weerstand.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

A.Vogel Echinaforce forte + Vitamine C tabletten bevatten per stuk 60 mg natuurlijke vitamine C, verkregen uit de vruchten van Malpighia punicifolia. Deze vruchten staan bekend als een van de rijkste natuurlijke bronnen van vitamine C. Vitamine C is nodig voor een goede weerstand. Verder is het een anti-oxidant dat, net als bijvoorbeeld vitamine E, zorgt voor een bescherming van onze lichaamscellen. Vitamine C verhoogt de weerstand, bevordert de opname van ijzer uit de maaltijd en speelt een belangrijke functie bij het behoud van gezonde botten, tanden, vaten en andere lichaamsweefsels. Mensen die roken hebben meer vitamine C nodig: bij hen wordt meer vitamine C afgebroken in het lichaam.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verlaagde weerstand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Max 2 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix)1220 mg, WestIndische kers (Malpighia punicifolia) 186 mg: bron van natuurlijke vitamine C (60 mg per tablet = 75% RI); maltodextrine; vulstoffen (calciumfosfaten, cellulose); verstevigingsmiddel (vernet cellulosegom, siliciumdioxide); glansmiddel (vetzuren, magnesiumstearaat).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk A.Vogel
Aflevervorm Tabletten
Gamma A.Vogel Echinaforce
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea, Vitamine C
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Echinaforce Forte + Vitamine C

Ik ben zeer tevreden met dit product en dank u hartelijk voor de opvolging van mijn product na een kleine leveringscomplicatie. Dank aan u.

Nieland