085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

A.Vogel Geriaforce Tabletten 200 stuks

Tabletten 200 stuks
16,27 21,99
Op voorraad
16,27
-26%
prijs apotheek: 21,99 Je bespaart: -5,72
Natuurlijk product op basis van Ginko Biloba. Verbetert de doorbloeding ter hoogte van de hersenen, waardoor concentratie en geheugen verbetert.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Bij concentratieproblemen, hoofdpijn en oorsuizingen. Om goed te kunnen blijven functioneren is een goede doorbloeding van het hoofd belangrijk. Als de doorbloeding goed blijft, is er voldoende aanvoer van zuurstof en glucose, de brandstoffen van het hoofd. Dit is van belang voor het behoud van o.a. het concentratievermogen en de herinnering.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Druppels: 3 x daags 15 à 20 druppels, bij voorkeur een halfuur vóór de maaltijd met wat water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken. Het geneesmiddel bereikt zijn hoogste werkzaamheid wanneer het langere tijd achtereen wordt gebruikt. Tabletten: 3 x daags 2 tabletten vóór de maaltijd met wat water innemen. Het middel helpt goed. Na het langere tijd achtereen te gebruiken, merkt u het verschil.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Druppels: Het actieve bestanddeel is Ginkgo biloba Ø. Alcoholgehalte ca. 70 % v/v. Tabletten: Ginkgo biloba. De exacte samenstelling wordt door de firma niet vermeld.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk A.Vogel
Aflevervorm Tabletten
Gamma A.Vogel Overige producten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Geheugen verbeteren
Bevat Ginkgo Biloba
Leeftijdscategorie Voor studenten, Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag
Keyword Betere doorbloeding, Concentratie, Geheugen, Studenten
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Geriaforce