A.Vogel Urticalcin met natuurlijke vitamine D3 Kauwtabletten 1000 stuks

4 reviews
Kauwtabletten 1000 stuks
10,34 14,99
Op voorraad
10,34
-32%
prijs apotheek: 14,99 Je bespaart: -4,65
Voedingssupplement op basis van brandnetel, in de vorm van kauwtabletten. Aangewezen ter bevordering van de absorptie van mineralen uit het voedsel door het organisme.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tekort aan mineralen, in het bijzonder calcium.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 x daags 3 tabletten op kauwen, even in de mond houden en dan doorslikken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Zoetstof: sorbitol, vulstof: calciumcarbonaat uit oesterschelp (weekdier), zoetstof: mannitol, vulstof: maltodextrine, glansmiddel: magnesiumstearaat, grote brandnetel (Urtica dioica L.) extract 0,15 mg, vulstof: maïszetmeel, vitamine D3 1,04 µg, vulstof: sucrose, verstevigingsmiddel: siliciumdioxide, emulgator: ascorbylpalmaat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk A.Vogel
Aflevervorm Kauwtabletten
Gamma A.Vogel Urticalcin
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Smaak Suiker
Keyword Calcium en vitamine D, Natuurlijk
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Urticalcin met natuurlijke vitamine D3

Ik lijd aan osteogenesis imperfecta. Ik neem Urticalcin sinds mijn 16e en het is het beste "medicijn" dat ik ooit heb genomen. En ik heb nooit enige bijwerkingen gemerkt.

Antonio

Ik drink het al jaren en ik doe het erg goed en A. Vogel zijn erg goed en ik hou van de smaak...

Montserrat

Ik ken Urticalcin al sinds ik jong was. Mijn grootmoeder gaf ons altijd Urticalcin. ... Zoveel decennia later, herontdekte ik het hier. ... Na het breken van mijn wervels, gebruik ik Urticalcin om te helpen. Ik ben er dol op en ik ga het niet weer opgeven. ... in smaak en effect super!

Ellen

We nemen Urticalcin al 50 jaar, mijn kinderen en kleinkinderen. Allemaal hebben ze goede botten, huid en tanden. Ik kan dit product alleen maar ten zeerste aanbevelen. Eigenlijk iedereen moet weten dat de medicijnen van Vogel, Bioforce zijn echt heel goed. Overigens, voor zover ik weet, de enige remedie waar calcium direct wordt geabsorbeerd

Ursula