085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Azéol Keelspray Keelspray 15ml

Keelspray 15ml
10,26 11,40
Op voorraad
10,26
-10%
prijs apotheek: 11,40 Je bespaart: -1,14
Azéol spray bevat Salvia Officinalis die helpt om de keel te verzachten en zink dat zorgt voor de normale werking van het immuunsysteem.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

4 verstuivingen, viermaal daags. Schudden voor gebruik. Rechtstreeks in de mond verstuiven. Het mondstuk afwassen met water vóór het eerste gebruik en na elk gebruik.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Water, honing (gemengde EU- en niet-EU-honing), alcohol, salie-extract Salvia officinalis (blad), fructose, vlierextract Sambucus nigra (bloesems), glycerine, zuurteregelaar: citroenzuur, zinkgluconaat, aroma: essentiële olie van pepermunt Mentha piperita (0,5%).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en voor kinderen jonger dan 12 jaar. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerende werking hebben. Dit voedingssupplement kan niet in de plaats treden van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren. Bij voorkeur gebruiken voor uiterlijk XX en het lotnummer vermeld op de linkerkant van het etui.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk PiLeJe
Aflevervorm Keelspray
Type product Fytotherapie
Bevat Salie, Zink
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Specifiek voor Keel
Geschikt bij zwangerschap? not available
Met lidocaïne? not available

Laatste reviews en ervaringen met Azéol Keelspray