Nutrilon Prematuur nutrisets Vloeibaar 70ml

Medische voeding voor premature en dysmature zuigelingen. Kan gebruikt worden als enige voedingsbron totdat de zuigeling een normaal lichaamsgewicht bereikt heeft.

0,98
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Dieetvoeding voor medisch gebruik voor premature baby's en dysmature. Kan worden gebruikt als enige bron van voeding totdat de baby een normaal lichaamsgewicht bereikt. Niet voor zuigelingen en niet als parenterale Voeding. Nutrilon Prematuur bevat een unieke mix van een soort GOS / FOS (galacto / fructo-oligosacchariden). Bovendien bevat de melk ook lang keten meervoudig onverzadigde vetzuren (omega-3 en omega-6 LCP) en nucleotiden, die een belangrijke rol in de ontwikkeling van het immuunsysteem speelt.
1 afgestreken schepje = 5,6 g poeder per 30 ml water

3 maatschepjes + 90 ml water = 100 ml zuigelingenvoeding


lactose (de lait), lait écrémé, huiles végétales, sirop de glucose, concentré de protéines de lactosérum (de lait), galacto-oligosaccharides (de lait), TCM, graisses animales (graisses d'œuf, huile de poisson), fructo-oligosaccharides, phosphate de tricalcium, carbonate de calcium, citrate de trisodium, chlorure de sodium, chlorure de magnésium, inositol, acide L-ascorbique, citrate de tripotassium, chlorure de choline, lécithine de soja, acétate de DL-alpha-tocophéryle, taurine, sulfate de fer, acétate de rétinyle, sulfate de zinc, nicotinamide, cytidine 5'-monophosphate, L-carnitine, sel de sodium d'uridine 5'-monophosphate, pantothénate de calcium, sel de sodium d'inosine 5'-monophosphate, cholécalciférol, adénosine 5'-monophosphate, sulfate de cuivre, sel de sodium de guanosine 5'-monophosphate, palmitate de rétinyle, chlorhydrate de thiamine, DL-alpha-tocophérol, chlorhydrate de pyridoxine, riboflavine, acide ptéroylmonoglutamique, cyanocobalamine, iodure de potassium, sulfate de manganèse, sélénite de sodium, phytoménadione, D-biotine.
Merk Nutrilon
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Overige
Type voeding Dieetvoeding, Proteïnerijk
Leeftijdscategorie Voor prematuren
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!