085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Bacilac Femina Capsules 30 stuks

2 reviews
Capsules 30 stuks
22,02 25,90
Op voorraad
22,02
-15%
prijs apotheek: 25,90 Je bespaart: -3,88
Voedingssupplement op basis van Lactobacillen voor een gezonde vaginale flora.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

De aanbevolen dosis bij de aanvang van de kuur bedraagt 2 capsules gedurende 10 tot 15 dagen. Daarna volstaat 1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Eén capsule bevat minimum 5,4 miljard gevriesdroogde kiemen Lactobacillus rhamnosus GR-l * (50 %) en Lactobacillus reuteri RC-14* (50 %).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Bacilac
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Aangewezen bij Vaginale infectie, Zwangerschap
Keyword Probiotica, Vaginale flora, Vaginale infectie
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Bacilac Femina

aangezien ik het nooit meer gebruikt heb gehad, heb ik er het hele jaar door intieme problemen mee gehad en daarom adviseer ik het aan mensen met terugkerende schimmelinfecties!

ANNIE

Ik probeer dit product al een paar maanden en ben behoorlijk verbaasd over het resultaat, na een paar dagen ( 2-3) voelde ik de verandering, ik was veel comfortabeler. aan de andere kant is het meer te nemen in de vorm van genezing gedurende 15 dagen om de herhaling te voorkomen. Ik nam er een paar in september en sindsdien niets dus het is een opluchting ... valt achteraf te zien

luciana