085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Bactimun Capsules 14 stuks

Capsules 14 stuks
12,51 13,90
Op voorraad
12,51
-10%
prijs apotheek: 13,90 Je bespaart: -1,39
Voedingssupplement op basis van lactobacillen en vitamine D in de vorm van capsule. Ter ondersteuning van het immuunsysteem, draagt bij tot een goede weerstand. Kuur van 2 maanden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Bactimun is een voedingssupplement dat vitamine D3 bevat en bijdraagt tot het behoud van de goede werking van het immuunsysteem. Bactimun bevat een bacterie uit de familie van de Lactobacillus. Elke Bactimun capsule bevat 3 miljard Lactobacillus johnsonii 456. Deze nieuwe stam biedt een opmerkelijke weerstand in het zure milieu van de maag. Bovendien overleeft deze veel langer dan het gemiddelde in de darmen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1ste maand: 7 dagen 1 capsule per dag.

2de maand: 7 dagen 1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Actieve bestanddelen: Minstens 3 miljard gevriesdroogde stammen van het type Lactobacillus johnsonii 456 per capsule en Cholecalciferol (Vitamine D3).
Hulpstoffen: Maltodextrine (vulstof), plantaardige magnesiumstearaat (antiklontermiddel), hypromellose (plantaardige capsule), gellangom (emulgator: plantaardige capsule).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Vesale
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Probiotica, Vitamine D
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Bactimun