085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Bambix Soja 1-3 jaar Drankje 1l

2 reviews
Drankje 1l
3,53
Op voorraad
3,53
Groeimelk op basis van soja, verrijkt met vitaminen en mineralen. Ter aanvulling op de algemene voeding voor kinderen ouder dan één jaar.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Water, maltodextrine, plantaardige oliën (koolzaadolie, zonnebloemolie), dextrose, 2% SOJA-eiwit, voedingsvezels (fructo-oligosacharide), minerale zouten (tripotassiumcitraat, magnesiumfosfaat, tricalciumdicitraat, pentacalciumtrifosfaat, trinatriumcitraat, ijzerhoudend lactaat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, natriumselenaat), vitaminen (ascorbinezuur (C), dl-alfa-tocoferolacetaat (E), niacine (B3), D-calciumpantohenaat (B5), cholecalciferol (D), retinolacetaat (A), cyanocobalamine (B12), foliumzuur (M), thiaminehydrochloride (B1), riboflavine (B2), pyridoxinehydrochloride (B6), fytomenadion (K), biotine (H)), smaak.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Bambix
Aflevervorm Drankje
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Sojavoeding
Type voeding Groeimelk
Leeftijdscategorie Vanaf 1 jaar
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? available

Meest gestelde vragen

over Bambix Soja 1-3 jaar

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Bambix Soja 1-3 jaar

Perfect product voor de baby's aplv en dat geen andere aplv-melk ondersteunt. Een grote dank aan u

Aurelie

Sinds we hem deze melk hebben gegeven, heeft hij geen moeite meer gehad om het te verteren. Er is ook sojamelk het zou leuk zijn om het aan te bieden aan kinderen die koemelk afwijzen. Zuigelingenmelk

Rachid