085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Bausch & Lomb Sensitive saline 355ml

355ml
11,44 13,30
Op voorraad
11,44
-14%
prijs apotheek: 13,30 Je bespaart: -1,86
De Bausch & Lomb Sensitive saline is een zoutoplossing voor het afspoelen van alle zachte contactlenzen.Het heeft een milde pH-neutrale formule met potassium, een natuurlijk bestanddeel van het traanvocht.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Sensitive Eyes Saline Solution is een steriele geconserveerde vloeistof voor het afspoelen na het reinigen en voor het inzetten van de lens. Te gebruiken bij de thermische of chemische desinfectie of peroxidesystemen. Kan tevens worden gebruikt om proteïnetabletten in op te lossen. Sensitive Eyes Saline Solution heeft een milde pH-neutrale formule met potassium, een natuurlijk bestanddeel van het traanvocht.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Was altijd uw handen voordat u uw lenzen aanraakt. Afspoelen na reiniging: Maak de lens schoon met Daily Cleaner zoals aangegeven door uw contactlensspecialist. Na het reinigen, de lens grondig naspoelen met Sensitive Eyes Saline Solution door de lens tussen duim en wijsvinger te houden of op de handpalm te leggen. Richt een directe straal Saline Solution op de lens. Thermische desinfectie van zachte lenzen: Vul de lenshouder tot 2/3 met verse Saline Solution. Plaats de lenzen in de lenshouder en sluit de lenshouder. Plaats de lenshouder in het desinfectie apparaat en volg verder de instructies van het apparaat. Na de desinfectie zijn de lenzen klaar om in te zetten. Chemische desinfectie en peroxidesystemen: Reinig, spoel, en desinfecteer de lenzen, zoals aangegeven door uw contactlensspecialist. Voor het inzetten, spoelt u de lenzen zorgvuldig af met Saline Solution. Gedesinfecteerde lenzen kunnen ingrediënten van de desinfectievloeistof absorberen, die irritatie kunnen veroorzaken. Door de lenzen nog eens af te spoelen, reduceert u de kans op irritatie. Proteïne verwijderen/enzymatische tabletten: Reinig en spoel de lenzen zoals aangegeven door uw contactlensspecialist. Sensitive Eyes Saline Solution kan worden gebruikt om proteïnetabletten in op te lossen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Sensitive Eyes is een steriele, isotone, gebufferde vloeistof met boorzuur, sodium boraat, potassium chloride, sodium chloride, geconserveerd met DYMED™ (polyaminopropyl biguanide) (0.00003%) en edetate disodium. 240 ml – 355 ml

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

OpmerkingenVolg de instructies van uw contactlensspecialist zorgvuldig op. Het niet opvolgen van instructies voor het verzorgen van uw lenzen kan leiden tot ernstige ooginfecties. Steriel tot opening. Gooi de resterende vloeistof 6 maanden na opening weg. Niet gebruiken na verstrijken van de houdbaarheidsdatum. Buiten bereik van kinderen houden. Was altijd uw handen voordat u uw lenzen aanraakt. Lenzen dienen elke keer dat u ze uithaalt gereinigd, afgespoeld en gedesinfecteerd te worden. Deze vloeistof niet hergebruiken. Gebruik elke keer een nieuwe hoeveelheid vloeistof. Houd de fles goed gesloten wanneer u de vloeistof niet gebruikt. Bij kamertemperatuur bewaren (15-30 C). Gooi, na het inzetten van de lenzen, de vloeistof uit de lenshouder weg en spoel hem om met Saline Solution. Raak de top van de fles niet aan, hierdoor kan de vloeistof bederven. Indien irritatie optreedt, aanhoudt of verergert, staak het gebruik en raadpleeg uw oogarts of contactlensspecialist.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Bausch&Lomb
Type product Lenzen en toebehoren
Lensproducten Spoelen
Geschikt voor Zachte lenzen
Keyword Bewaren, Lenzen

Laatste reviews en ervaringen met Bausch & Lomb Sensitive saline