085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

BD Micro-fine Ultra 32G 4mm 100 stuks

4 reviews
100 stuks
15,53 20,98
Op voorraad
15,53
-26%
prijs apotheek: 20,98 Je bespaart: -5,45
Naalden van 32G voor insulinepennen. Groene kleur .Voorzien van Pentapoint en Easyflow technologie. In de verpakking zit een unieke code die toegang geeft tot BD & Me, een online leerprogramma speciaal ontwikkeld voor patiënten over injectietechniek.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Verbeter uw injectietechniek met de nieuwste innovatie van BDBij aankoop van een doos pennaalden BD Micro-Fine Ultra™ 4mm, BD Micro-Fine™ + 5mm, BD Micro-Fine™ + 6mm en BD Micro-Fine™ + 8mm krijgt u - middels een unieke code die in de verpakking zit - toegang tot BD and MeTM. 

BD and MeTM is een online leerprogramma speciaal ontwikkeld voor patiënten over injectietechniek. Het bestaat uit verschillende modules (geanimeerde video’s) die 24/7 toegankelijk zijn van thuis uit op pc, tablet of smartphone.Uit recent onderzoek1 blijkt dat een optimale injectietechniek net zo belangrijk is als voeding, insuline en beweging om gezond te blijven.
Patiënten die een correcte injectietechniek hanteren:
• Verlagen hun HbA1c waarden met 0.5%
• Verminderen hun insulineverbruik tot 10.1 eenheden
• Vertonen minder complicaties

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De naalden zijn 4mm met een doorsnede van 0,23mm. De injectie moet loodrecht en zonder huidplooi gebeuren. Deze pennaald is geschikt op alle pennen voor de behandeling van diabetes.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk BD
Type product Medisch materiaal
Type materiaal diabetes Naalden
Type medisch materiaal Pennaald
Specifiek voor diabetici? available

Meest gestelde vragen

over BD Micro-fine Ultra 32G 4mm

Bij de keuze van een injectienaald, moet je rekening houden met de afmetingen van de naald: de diameter van de naald en de lengte van de naald. De combinatie van beide afmetingen bepaalt of de naald geschikt is voor intracutaan (in de huid), subcutaan (onder de huid), intraveneus (in de ader) of intramusculair (in het spierweefsel) gebruik. Aangezien er ook een persoonsafhankelijke factor is bij het bepalen van de juiste naald, vraag je best aan je dokter of verpleger welke naald voor jou het meest geschikt is

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met BD Micro-fine Ultra 32G 4mm

Soms voel ik nog een prikje bij het inspuiten al dacht ik je niks meer zou mogen voelen er is gezegd maar anders tevreden erover!

Carina Scheepers

Zijn sowieso de beste, geeft je vertrouwen!

Elsermans Eddy

goed product,past op de 2 verschillende insulinepennen die mijn man gebruikt en gaat niet zo diep in de huid als bv een 5 of 6 mm,doet ook geen pijn,gaat gemakkelijk van de pen af,tevreden over

anita dolfeyn

Heel goed product. Perfecte en snelle levering.

Sandrine