085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

BD Spuit zonder naald luer lock 3ml 1 stuks

1 stuks
0,49
Op voorraad
0,49
Steriele spuit met Luer-lock syteem zonder naald, van 3ml.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Type product Medisch materiaal
Keyword Spuit
Type medisch materiaal Spuit

Meest gestelde vragen

over BD Spuit zonder naald luer lock 3ml

Luer-lock is een vergrendelbare aansluiting door middel van een schroefdraad. Als er op de verbinding tussen spuit en naald kracht uitgeoefend wordt, dan is de Luer-lock verbinding aanbevolen. Een Luer-lock spuit is de enige spuit die gebruikt mag worden in een spuitpomp.

Je kan met deze spuit op een veilige manier parenteraal vloeistoffen toedienen, infuuscanules doorspoelen en afsluiten, en de doorgankelijkheid van infuuscanules controleren.

Injectiespuiten zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn 2-delige en 3-delige spuiten, het verschil zit in het rubber conus (tip waarop de naald wordt bevestigd) dat er voor zorgt dat de 3-delige spuit soepel en lekvrij beweegt, de 2-delige spuiten hebben geen rubber conus. Indien de spuit een luer-lock systeem heeft, dan is deze voorzien van een schroefdraad-aansluiting dat voorkomt dat de naald loskomt van de spuit. Je hebt ook nog een verschil tussen een centrische en excentrische tip. Bij een centrische tip is de tip in het midden van de injectiespuit gepositioneerd. Bij een excentrische tip is de tip een bepaald aantal millimeter vanuit het midden gepositioneerd.

Het gebruik van steriele spuiten vermindert aanzienlijk het risico op infecties en verzekert een hygiënische verzorging.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met BD Spuit zonder naald luer lock 3ml