085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Belène Hair Growth nutri Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
14,39 19,99
Op voorraad
14,39
-29%
prijs apotheek: 19,99 Je bespaart: -5,60
Voedingssupplement op basis van keratine, druivenpitextract, vitaminen, koper en zink in de vorm van capsules. Helpt bij haaruitval, draagt bij tot sterker en glanzender haar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Onze haren hebben in de eerste plaats een beschermende functie (bv. tegen de zon en stoten), maar ze hebben daarnaast zeker ook een esthetische en sociale functie. Glanzende lokken worden geassocieerd met gezond haar en een weelderige bos haar geeft een boost aan ons zelfvertrouwen. Haar groeit in verschillende fasen (anagen, katagen en telogen) en vernieuwt zich voortdurend. Haaruitval is een natuurlijk verschijnsel en frequent voorkomend probleem. Het is een gevolg van een verstoord haargroeiproces dat erfelijke (vb. mannelijke kaalheid via
verhoogde androgene hormoonspiegel) maar ook andere oorzaken (vb. ziekte, medicijngebruik, zwangerschap, overmatige stress, ongezonde levenswijze, vermoeidheid,…) kan hebben.

BELÈNE® Hair Care is een hoogtechnologische verzorgingslijn die de helpt haaruitval te voorkomen, de haarcyclus ondersteunt en de hoofdhuid verzorgt. Deze producten zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, waarbij de kracht van het voeden van binnen- en buitenuit centraal staat.
BELENE® Hair Growth Nutri Capsules bevat het Nutri V Complex dat bijdraagt aan de gezonde haarcellen en haargroei en de normale pigmentatie van het haar helpt behouden. Deze complete formule bestaat uit: gehydrolyseerd keratine, Vitis Vinifera extract en een vitaminenen mineralencomplex (met zink, koper, vit B3, vit B5, vit B6 en biotine). 
Keratine is een eiwit, waaruit 90% van het haar bestaat, dat structuur geeft aan het haar en het haar stevig maakt. De keratine in Belene® Hair Growth Nutri Capsules is afkomstig van schapenwol en dus 100% natuurlijk. Het bevat 18 aminozuren en is gekenmerkt door een aminogram dat heel goed overeenstemt met menselijke keratine. Met een exclusief en gepatenteerd productieproces wordt de keratine oplosbaar en biologisch beschikbaar gemaakt, om zo een optimale opname (dankzij het splitsen tot keratinetripeptiden met een laag moleculair gewicht) oor het lichaam te garanderen. 95% van de keratine gebruikt in Belene® Hair Growth Nutri Capsules dringt door de maagbarrière en komt rechtstreeks in het bloed terecht.
Vitis Vinifera (druivenpitextract) draagt bij tot de ondersteuning van een normale bloedcirculatie, natuurlijke afweer tegen vrije radicalen en het behoud van de celfunctie.
Het vitaminen en mineralencomplex in de Hair Growth Nutri Capsules draagt o.a. bij tot een normale eiwitsynthese (zink) en tot het behoud van sterk haar (zink en biotine).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Haaruitval, breekbaar en dof haar.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag, minimaal 30 dagen met voorkeur 90 dagen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 2 capsules: Biotine 300µg, Pantotheenzuur 13,7mg, Koper 1,65mg, Zink 15mg, Vitamine B6 2mg, Niacine 18mg, Keratinepeptiden 500mg, Druivenpitextract 150mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Belène
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels, Haarglans verbeteren, Haaruitval tegengaan
Doelgroep Man, Vrouw
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Belène Hair Growth nutri