085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Belène Silicium Anti-age Beauty pill Tabletten 30 stuks

1 reviews
Tabletten 30 stuks
26,36 32,95
Op voorraad
26,36
-20%
prijs apotheek: 32,95 Je bespaart: -6,59
Voedingssupplement op basis van silicium en vitamine C in de vorm van tabletten. Ter preventie van huidveroudering, rimpels en een droge of doffe huid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De Belène® Silicium Anti-Age Beauty Pill, met als actieve ingrediënten Mesoporosil® en vitamine C, voedt de huid van binnenuit voor een zichtbaar resultaat aan de buitenkant; nl. een strakkere, elastischere en goed gehydrateerde jonge huid.

• Eerste silicium in vaste vorm (Mesoporosil®) met hoge biologische beschikbaarheid, gecombineerd met vitamine C

• Stabiel silicium in monomere vorm (Si(OH))

• Additief effect wanneer gebruikt in combinatie met Belène® Collagen Anti-Age Beauty Shot

• Doeltreffendheid bewezen in klinische studies

Wetenschappelijke literatuur toont aan dat silicium noodzakelijk is voor de synthese en dwarsverbinding van collageen, voor de activatie van hydroxylatie-ennzymes en dus voor een strakke, goed gehydrateerde en elastische, jonge huid.

Het is gekend dat monomeer ortho-siliciumzuur (Si(OH)4; OSA) een hoge biobeschikbaarheid heeft en dus goed opgenomen wordt, terwijl polymeer silicium niet goed wordt geabsorbeerd. Maar, tot voorkort bestond Si(OH) alleen in vloeibare vorm. Via een gepatenteerd proces, werd onoplosbaar silicium gebioactiveerd tot monomeer Si(OH) in vaste vorm met een hoge biologische beschikbaarheid (Mesoporosil®).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Huidveroudering, rimpels, droge, doffe huid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag bij voorkeur 's morgens nuchter in te nemen.

Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om Silicium Anti-Age Beauty Pill te combineren met de Collagen Anti-Age Beauty Drink, minimaal 30 dagen en bij voorkeur 90 dagen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Calciumbisglycinaat, vulstof (cellulose gel), Mesoporosil® (siliciumdioxide), calcium-L-ascorbaat, emulgator (vernette cellulosegom), antiklontermiddellen (magnesiumzoutenvan vetzuren, mono- en diglyceriden van vetzuren). Silicium 14mg, vitamine C 12mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Belène
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Huidveroudering
Supplementen voor huidveroudering Vroegtijdige huidveroudering
Bevat Organisch silicium, Vitamine C
Op marine basis? not available
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Belène Silicium Anti-age Beauty pill

Ik ben 36 en ik heb de Belène beautypil gecombineerd met de Collagen Anti-Age Beauty Drink. Ik heb wat fijne lachrimpels maar hier merk ik geen zichtbaar effect. 's ochtends lijk ik er wel frisser uit te zien.

K.