Be-Life Antioxydant + Magnesium Capsules 60 stuks

1 reviews
Capsules 60 stuks
15,93 17,70
Be-Life Antioxydant + Magnesium Capsules 60 stuks promo
promo
van 01/04/2018 tot 01/01/2024 (of tot einde van voorraad in promotie)
15,93
prijs apotheek: 17,70
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van onder andere selenium, vitamine E, en magnesium. In de vorm van plantaardige capsules. Draagt bij tot het beschermen van de cellen tegen oxidatieve stress.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Bestrijdt de veroudering, werkt tegen vrije radicalen. Verhoogt de bescherming tegen slechte invloeden van onze omgeving (tabak, alcohol, vervuiling ...). Helpt beschermen tegen tijdelijke oxidatieve stress.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 2 capsules per dag, bij voorkeur op een nuchtere maag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magnesiumbisglycinaat 500 mg, vitamine C 50 mg, L-methionine 50 mg, L-taurine 50 mg, N-acetyl-L-cysteïne (NAC) 50 mg, kurkuma (extract) 50 mg, betacaroteen 30 mg, selenium 82 mcg, vitamine E 15 mg, vitamine B6 2,2 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Be-Life
Aflevervorm Capsules
Gamma Be-Life Complexen
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen 50+, Aanvullend
Bevat Magnesium, Selenium, Vitamine E
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Antioxidant
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Be-Life Antioxydant + Magnesium

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Antioxydant + Magnesium

Goed gedoseerd

evelyne