085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Be-Life Oregano Bio Softgel 60 stuks

Softgel 60 stuks
12,64 16,20
Op voorraad
12,64
-22%
prijs apotheek: 16,20 Je bespaart: -3,56
Voedingssupplement op basis van essentiële olie van oregano, in capsulevorm. Het is aangewezen om bacteriële, virale of schimmelinfecties te bestrijden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Oregano etherische olie is zeer krachtig in de strijd tegen microben (bacteriën, virussen, schimmels, parasieten). De doeltreffendheid is te danken aan de van nature hoge concentratie fenolen: carvacrol (een krachtig antimicrobieel middel) en thymol (een belangrijk antisepticum). Het helpt het immuunsysteem te stimuleren en is bijzonder interessant bij infecties van de luchtwegen. Het draagt ook bij tot het behoud van een goede spijsvertering en een goede hygiëne van het spijsverteringskanaal.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Immuniteit, weerstand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 3 capsules per dag, bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Biologische etherische olie van oregano* (Origanum vulgare) 50 mg, Biologische zonnebloemolie* (Helianthus annuus) 220 mg, Caps. Caps : biologische gelatine* + biologische plantaardige glycerine*.*Biologische landbouw CERTISYS BE-BIO-01.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 6 jaar. Eveneens af te raden in geval van gastro-oesofageale stoornissen, alsook in geval van mogelijk hepatotoxische geneesmiddelen. Op medisch advies in geval van anticoagulantia of orale diabetische behandelingen of bloedstollingsstoornissen. Niet gedurende langere tijd gebruiken (niet langer dan 2 weken).Niet puur op de huid gebruiken.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Be-Life
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Oregano Bio