085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Be-Life Tryptophane 200 Capsules 180 stuks

Capsules 180 stuks
33,60
Op voorraad
33,60
Voedingssupplement op basis van L-Tryptofaan, in de vorm van capsules. Aangewezen voor het behoud van het emotionele evenwicht, sereniteit en een gevoel van algemeen welzijn.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Essentieel aminozuur L-tryptofaan is een essentieel aminozuur dat in het lichaam wordt gebruikt als voorloper voor de aanmaak van neurotransmitters zoals serotonine en het slaaphormoon. •    Serotonine is een neurotransmitter die in het lichaam een impact heeft op het humeur, angst, stress, agressie, de eetlust, het geheugen en de seksualiteit. •    Het slaaphormoon speelt een belangrijke rol in het dag-nachtritme. Aangezien tryptofaan niet overvloedig aanwezig is in voeding en bovendien slecht bestand is tegen lange bereidingstijden en hoge temperaturen, ligt onze dagelijkse inname ervan vaak te laag. Tryptophane 200 is een voedingssupplement met natuurlijk tryptofaan uit hydrolyse die heel goed opneembaar en niet giftig is.   Tryptofaan is een essentieel aminozuur. Essentieel betekent dat ons lichaam de stof niet zelf kan aanmaken en dat we tryptofaan uit onze voeding moeten halen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tryptofaan is een essentieel aminozuur en de voorloper van zowel serotonine als melatonine

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 caps./dag Innemen rond 18 uur

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Samenstelling // 1 capsule L-tryptophane // 200 mg Vulstof: tricalciumfosfaat // 40 mg Vulstof: microkristallijne cellulose // 40 mg Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren // 7,5 mg

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Volgens medisch advies tijdens de zwangerschap, borstvoeding of bij inname van antidepressiva (MAO-remmers - monoamineoxidaseremmers), van stoffen zoals 5-HTP of geneesmiddelen zoals Prozac. Tekenen van slaperigheid of sufheid kunnen zich voordoen en de alertheid bij het autorijden kan verminderen. Misselijkheid, maagpijn of verlies van eetlust kunnen optreden. Volgens medisch advies bij personen met een actieve nier- of leveraandoening. De dosis van 6 g/dag niet overschrijden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Be-Life
Aflevervorm Capsules
Gamma Be-Life Stress & Slaap
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Emotioneel evenwicht
Type samenstellingen Algemene samenstellingen
Bevat Tryptofaan
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Tijdstip inname Dag
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Be-Life Tryptophane 200

Nee, tryptofaan samen met een antidepressivum kan leiden tot rusteloosheid, misselijkheid en verminderde concentratie.

Neen, de Be-life voedingssupplementen zijn gegarandeerd zonder lactose en gluten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Tryptophane 200