085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Benypro Softgel 30 stuks

2 reviews
Softgel 30 stuks
24,23 28,50
Op voorraad
24,23
-15%
prijs apotheek: 28,50 Je bespaart: -4,27
Het gebruik van Benypro is voorbehouden voor volwassenen van het mannelijke geslacht die lijden aan plasproblemen zoals bvb. 's nachts vaak moeten plassen, het gevoel dat de blaas na het plassen niet volledig leeg is, enz..
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Serenoa Repens en Linum zijn natuurlijke extracten die het volume van de prostaat terugdringen. Ze doen dit door een remming van het enzym 5-alpha reductase, waardoor er ter hoogte van de prostaatcelmembraan minder dihydrotestosteron wordt vrijgesteld (1,2). Linum is bovendien een aromatase remmer, een enzym met verhoogde activiteit bij oudere mannen dat testosteron omzet in estradiol. Weefsel van een vergrootte prostaat vertoont een veelvoud aan inflammatoire factoren. Alhier zullen de proanthocyanidines van Pinus massoniana interfereren met de productie van cytokines, met als resultaat een verminderde inflammatie (3). De anti-oxidantia (D-tocopherolen, selenium en het bijzonder krachtige lycopeen, geconcentreerd aanwezig in tomatenextract) vangen de vrije zuurstofradicalen en reduceren de oxidatieve stress, een gevolg van de inflammatie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 softgel per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Sabal 256mg, vlaszaad droog extract 120mg, tocoferol 107mg, pinus den droog extract 100mg , lycopeenrijk tomaten droog extract 36mg selenium 100 µg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Benypro
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Blaasverslapping
Bevat Overige, Sabal, Serenoa repens
Aangewezen bij Prostaatproblemen, Urinaire ongemakken
Keyword Urineweg man
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Benypro

Moet je vaker plassen en heb je een branderig gevoel tijdens het plassen? Dat kan wijzen op een blaasontsteking. Niet iedereen vertoont (dezelfde) symptomen bij een blaasontsteking. Ook buikpijn met krampen en bloed in de urine kunnen wijzen op een blaasontsteking. 

Heb je daarbovenop koorts, lage rugpijn, diarree, last van misselijkheid, ben je zwanger of heb je een verminderd afweersysteem? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de huisarts om je klachten te bespreken.

Indien je last hebt van een blaasontsteking, kunnen de volgende maatregelen helpen:

  • Drink voldoende water (1,5 liter per dag).
  • Plas regelmatig en ledig je blaas volledig.
  • Plas na elke geslachtsgemeenschap en reinig je intieme zone vervolgens.
  • Berendruif

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Benypro

ik koop weer hier dus alles ok.

frank

Het is een zeer goede combinatie van werkzame stoffen, bij de juiste dosering. Dit voedingssupplement komt zijn beloftes na op voorwaarde dat u de kuur minstens 3 maanden op rij volgt.

Yves