085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Biatain IBU 10x10cm 5 stuks

2 reviews
5 stuks
23,32 26,20
Op voorraad
23,32
-11%
prijs apotheek: 26,20 Je bespaart: -2,88
Niet-klevend, zacht en flexibel absorberend schuimverband met ibuprofen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Biatain Ibu is een alveolair schuimverband (= biatain non-adhesive) voor de lokale behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden die pijnlijk zijn door weefselbeschadiging. De dosis ibuprofen in Biatain Ibu is 0,5 mg/cm². De ibuprofen is gelijkmatig over het schuim verdeeld en wordt afgegeven aan het wondbed als het in contact komt met wondvocht. Door de lokale afgifte van ibuprofen is er geen sprake van systemische bijwerkingen. Schuine boord.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biatain
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Kompressen
Keyword Brandwonden, Breuk, Pijn
Soort verband Ibuprofen
Zelfklevend? not available
Niet inklevend? available
Steriel? available

Meest gestelde vragen

over Biatain IBU 10x10cm

Alle schuimverbanden van Coloplast hebben de unieke 3DFit technologie. Hierdoor gaan ze wondvocht en/of bacteriën vertikaal opnemen en het verband zet zich volledig naar de wondbodem toe. Zo kunnen ze een wonde volledig bedekken en de bodem bereiken tot 2cm diepte. Hierdoor is er geen wondrand verweking mogelijk en blijven er geen afvalstoffen achter in het wondbed. Dit gaat de wondgenezing bevorderen.

Het schuimverband mag maximaal 7 dagen ter plaatse blijven of tot als het schuimverband verzadigd is. Die verzadiging zie je aan de buitenkant van de pleister als het verband op de wonde ligt. Het wondvocht wordt dan zichtbaar aan de buitenkant.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biatain IBU 10x10cm

Hoe zit het met dit niet-klevende foamverband dat niet aan de huid kleeft en de wond verlicht met een gevoel van frisheid dat het gemakkelijk kalmeert en verwijdert zonder de huid af te scheuren en de wond is er blij mee voor genezingsdoeleinden.

Veronique S.

Dit verband kalmeert echt de pijn (IBUPROFENE) en het kussen doet minder pijn bij contact met de huid en kan na minstens 2-3 dagen worden vernieuwd.

Veronique S.