085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Biatain IBU Softhold 10x10cm 5 stuks

1 reviews
5 stuks
23,32 26,20
Op voorraad
23,32
-11%
prijs apotheek: 26,20 Je bespaart: -2,88
Een zacht en flexibel absorberend schuimverband met ibuprofen en een zachte kleeflaag die minder dan 50% van het schuimoppervlak bedekt.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Biatain - Ibu is een alveolair schuimverband (= biatain soft-hold) voor de lokale behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden die pijnlijk zijn door weefselbeschadiging. De dosis ibuprofen in Biatain - Ibu is 0.5 mg/cm². De ibuprofen is gelijkmatig over het schuim verdeeld en wordt afgegeven aan het wondbed als het in contact komt met wondvocht. Door de lokale afgifte van ibuprofen is er geen sprake van systemische bijwerkingen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biatain
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondverbanden
Soort verband Ibuprofen
Zelfklevend? available
Niet inklevend? available
Steriel? available

Meest gestelde vragen

over Biatain IBU Softhold 10x10cm

Alle schuimverbanden van Coloplast hebben de unieke 3DFit technologie. Hierdoor gaan ze wondvocht en/of bacteriën vertikaal opnemen en het verband zet zich volledig naar de wondbodem toe. Zo kunnen ze een wonde volledig bedekken en de bodem bereiken tot 2cm diepte. Hierdoor is er geen wondrand verweking mogelijk en blijven er geen afvalstoffen achter in het wondbed. Dit gaat de wondgenezing bevorderen.

Het schuimverband mag maximaal 7 dagen ter plaatse blijven of tot als het schuimverband verzadigd is. Die verzadiging zie je aan de buitenkant van de pleister als het verband op de wonde ligt. Het wondvocht wordt dan zichtbaar aan de buitenkant.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biatain IBU Softhold 10x10cm

Echt geweldig dit verband, het kleeft niet aan de huid, het kleeft niet, het blijft niet plakken, het jeukt niet en herstelt goed het teveel aan wonde, een duidelijk resultaat van reinheid tot genezing.

Sainneville V.