085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Biatain Silicone Sacrum 15x19cm 5 stuks

5 stuks
41,14 45,71
Op voorraad
41,14
-10%
prijs apotheek: 45,71 Je bespaart: -4,57
Een zacht, flexibel en absorberend schuimverband met een lichte silicone kleefstof. Het is geschikt voor exsuderende wonden. Speciaal gevormd voor de stuit. Ref 33404.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biatain
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondverbanden
Soort verband Schuimkompres
Zelfklevend? available
Niet inklevend? available

Meest gestelde vragen

over Biatain Silicone Sacrum 15x19cm

Alle schuimverbanden van Coloplast hebben de unieke 3DFit technologie. Hierdoor gaan ze wondvocht en/of bacteriën vertikaal opnemen en het verband zet zich volledig naar de wondbodem toe. Zo kunnen ze een wonde volledig bedekken en de bodem bereiken tot 2cm diepte. Hierdoor is er geen wondrand verweking mogelijk en blijven er geen afvalstoffen achter in het wondbed. Dit gaat de wondgenezing bevorderen.

Het schuimverband mag maximaal 7 dagen ter plaatse blijven of tot als het schuimverband verzadigd is. Die verzadiging zie je aan de buitenkant van de pleister als het verband op de wonde ligt. Het wondvocht wordt dan zichtbaar aan de buitenkant.

Het zijn beide schuimverbanden met een zachte silicone kleeflaag voor wonden met vochtverlies. De Biatain Silicone bevat nog een extra laagje om de vochtabsorptie te verhogen en is dus geschikt voor wonden die veel wondvocht produceren.

Ja dat kan. De silicone laag van de Biatain Silicone en Biatain Silicone lite laat toe dat je het verband aan een kant losmaakt om de wonde en/of de pleister te inspecteren en nadien kan je de pleister weer neerklappen en lichtjes aandrukken tot het verband moet vervangen worden omdat de pleister volledig is verzadigd of omdat hij 7 dagen op de wonde zit.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biatain Silicone Sacrum 15x19cm