085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Biatain Softhold 10x10cm 5 stuks

5 stuks
22,94 25,78
Op voorraad
22,94
-12%
prijs apotheek: 25,78 Je bespaart: -2,84
Een zacht en vorm aanpassend verband van polyurethaanschuim met een kleeflaag die minder dan 50% van het schuimoppervlak bedekt.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Biatain Soft-Hold is een alveolair schuimverband met sterk absorberende eigenschappen. Biatain Soft-Hold schuimverband functioneert als een derde hand bij verbandwisselingen. De Soft-Holdlaag houdt het wondverband op zijn plaats terwijl het secundaire of compressieverband wordt aangebracht.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biatain
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Kompressen
Soort verband Schuimkompres
Zelfklevend? available
Niet inklevend? available
Steriel? available

Meest gestelde vragen

over Biatain Softhold 10x10cm

Alle schuimverbanden van Coloplast hebben de unieke 3DFit technologie. Hierdoor gaan ze wondvocht en/of bacteriën vertikaal opnemen en het verband zet zich volledig naar de wondbodem toe. Zo kunnen ze een wonde volledig bedekken en de bodem bereiken tot 2cm diepte. Hierdoor is er geen wondrand verweking mogelijk en blijven er geen afvalstoffen achter in het wondbed. Dit gaat de wondgenezing bevorderen.

Het schuimverband mag maximaal 7 dagen ter plaatse blijven of tot als het schuimverband verzadigd is. Die verzadiging zie je aan de buitenkant van de pleister als het verband op de wonde ligt. Het wondvocht wordt dan zichtbaar aan de buitenkant.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biatain Softhold 10x10cm