Bioamoles Mitophar Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van broccoli extract, mariadistel, curcuma en zwarte peper, in de vorm van tabletten. Ter ondersteuning van de normale zuivering en de normale verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Draagt bij tot het behoud van de normale vitaliteit en energiepeil.

prijs apotheek: € 35,95
32,03
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Zuivering
Volwassenen: 1 tablet per dag.
Koolextract (Brassica oleracea - Bovengrondse delen) 200 mg, Mariadistel extract (Silybum marianum) 125 mg, Kurkuma extract (Curcuma longa) 125 mg, Zwarte peper (Piper nigrum, Bioperine) 4 mg, Microkristallijne cellulose (vulstof), Tricalcium fosfaat (stabilisator), Magnesium stearaat en Silicium dioxide (antiklontermiddelen).
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Voor personen met hypothyreoïdie of onder schildklierbehandeling, raadpleeg uw arts.
Merk Bioamoles
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Ontgiften, Zuiverend
Bevat Kurkuma, Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!