085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Biocondil Tabletten 180 stuks

Tabletten 180 stuks
49,95 55,50
Op voorraad
49,95
-10%
prijs apotheek: 55,50 Je bespaart: -5,55
Voedingssupplement op basis van glucosamine, chondroïtine en vitamine C in de vorm van tabletten, draagt bij tot goed functionerend kraakbeen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Kraakbeen is een soepel en elastisch bindweefsel ter hoogte van de gewrichten. Dankzij de specifieke mechanische eigenschappen kan het schokken opvangen en wordt een goede werking van de gewrichten verzekerd. Met de tijd kan slijtage aan het kraakbeen leiden tot gewrichtsproblemen en een hinderlijk gevoel, waardoor uw mobiliteit kan worden ondermijnd. Extra inname van glucosamine en chondroïtine kan helpen de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren.


Biocondil bevat glucosamine en chondroïtine. Dit zijn twee van de belangrijkste structurele eiwitten die overvloedig aanwezig zijn in het kraakbeen, de gewrichten en de pezen.
Biocondil bestaat uit D-glucosaminechloorhydraat, een erg zuiver (> 99 %) en erg stabiel product. Het bevat geen toegevoegd zout (NaCl of KCl) en biedt het voordeel een hoog gehalte aan glucosamine te bevatten.
Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen om de normale werking van het kraakbeen te garanderen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kraakbeenproblemen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dagelijkse inname: 2 tabletten, in één keer te nemen met een glas water, bij voorkeur tijdens de hoofdmaaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten per 1 tablet: D-glucosamine hydrochloride 750 mg (625 mg glucosamine), Chondroïtinesulfaat 600 mg, Vulstoffen: povidon, hypromellose, Vitamine C 20 mg (natrium L-ascorbaat 25% RI), Antiklontermiddel: magnesiumtearaat, Vulstof: isomalt, Kleur: calciumcarbonaat, Antiklontermiddel: siliciumdioxide, stearinezuur, Coatingmiddel: ethylcellulose.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biocondil
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biocondil