085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Biocondil + Vitamine C Zakjes 90 stuks

1 reviews
Zakjes 90 stuks
48,72 55,25
Op voorraad
48,72
-12%
prijs apotheek: 55,25 Je bespaart: -6,53
Voedingssupplement op basis van glucosamine HCL 1500 mg in combinatie met chondroïtine 1200 mg. In de vorm van zakjes. Geschikt bij gewrichtspijn met oorzaak slijtage van het kraakbeen. Met vitamine C.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De rol van chondroïtine: Chondroïtine is het glycosaminoglycaan dat het meest overvloedig voorkomt in het menselijk organisme. Het wordt eveneens door de chrondrocyten geproduceerd. • Net zoals glucosamine, helpt chondroïtine om stoffen te produceren die nodig zijn voor de vorming van het kraakbeen (proteoglycanen). • Het beschermt het bestaande kraakbeen ook tegen een vroegtijdige slijtage door de inhibitie van enzymen die het kraakbeen schenden. De inname van een supplement chondroïtine stimuleert de productie van het kraakbeen en inhibeert de enzymen die het kraakbeen aantasten. Voor de eerste keer heeft een onafhankelijke, dubbelblinde, gerandomiseerde studie, die meer dan 1500 patiënten telt, bewezen dat glucoasmineHCL 1500 mg in combinatie met chondroïtine 1200 mg sterk doeltreffend is tegen gewrichtspijnen. Deze studie werd uitgevoerd onder de bevoegdheid van de FDA (Food en Drug Administration) - NIH (National Institute of Health).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zorgt voor het behoud van de flexibiliteit van de gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zakjes: 1 zakje per dag. De inhoud van een zakje in een glas gieten en vervolgens water (of een andere vloeistof, zoals sinaasappelsap, melk …) toevoegen, roeren tot alles is opgelost (ongeveer 1 minuut), en dan uitdrinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per zakje: D-glucosaminehydrochloride 1500 mg, chondroïtinesulfaat 1200 mg en vitamine C 80mg

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biocondil
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biocondil + Vitamine C

Sedert dat ik het neemt is het veel verbetert

Nadia