085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Bional Ideaal Gewicht tripack Capsules 3 x 80 stuks

7 reviews
Capsules 3 x 80 stuks
29,14 38,85
Op voorraad
29,14
-25%
prijs apotheek: 38,85 Je bespaart: -9,71
Bestel nu 3 stuks Bional Ideaal gewicht aan een voordelige prijs.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Slank door een natuurlijke en regelmatige stoelgang.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 maal daags 1 capsule voor de warme maaltijd met water innemen. Niet langer dan 6 weken achter elkaar afwisselend gebruiken (maximaal 10 dagen achtereen).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

75 mg senna extract (BN 179*) (Cassia senna), 30 mg berk extract (BN 134*) (Betula specs.), 20 mg kattendoorn extract (BN 253*) (Ononis spinosa), 20 mg kidney boon extract (BN 335*) (Phaseolus vulgaris). * BN = een speciaal voor Bional vervaardigd en gestandaardiseerd extract

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Bional
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend, Darm reinigend, Vochtafdrijvend
Bevat Berk, Overige, Senna
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Bional Ideaal Gewicht tripack

Zeer goed product, ik heb geen enkel probleem met de doorvoer en het stelt me in staat een platte buik en een ideaal gewicht te behouden. Ik raad het echt aan.

Isabelle

Ideaal product voor een Ideaal gewicht maar vooral voor een goede stoelgang. Al jarenlang problemen met toiletgang... obstipatie en opgeblazen gevoel. Dankzij Ideaalgewicht kan ik normaal naar toilet en hou geen vocht meer vast. Heel prettig en goed product

Annie

Goed product. Ik heb al jarenlang last van obstipatie maar dankzij dit product heb ik beduidend minder problemen. Het is een natuurlijk product dat helpt met de stoelgang. Hierdoor hou ik ook minder vocht vast en heb geen krampen meer of opgeblazen gevoel. Een aanrader voor mensen met moeijlijke stoelgang of bij opgeblazen gevoel.

Anniek

Dit product helpt mij enorm met stoelgang en opgeblazen gevoel. Geen obstipatie als ik dit product gebruik. Voor mij een welkome oplossing en aanrader.

Anniek

Nog steeds blij dat dit product bij Viata te verkrijgen is. Een perfecte stoelgang door Bional Ideaal Gewicht. Een aanrader.

Winny

heb de eerste kuur reeds een week achter de rug, de stoelgang is beter het wateren gaat beter en ik heb geen nadelen ondervonden. Jos

Jos

Dit product is een echte aanrader bij een moeilijke stoelgang. Heel bij dat het bij Viata te verkrijgen is. Hoop dat ze dit nog lang in het assortiment mogen houden. Ook goede service. Heel tevreden.

Winny