085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Biotics Acti-Mag plus Poeder 200g

9 reviews
Poeder 200g
53,18 59,09
Op voorraad
53,18
-10%
prijs apotheek: 59,09 Je bespaart: -5,91
Voedingssupplement op basis mineralen, vitamine, bieten en bamboe in de vorm van een los poeder. Draagt bij tot een betere stress beheersing, vermindert vermoeidheid en prikkelbaarheid.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stress, prikkelbaarheid, vermoeidheid, ....

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 schepje oplossen in 200ml water en innemen een half uur voor of 2 uur na het avond eten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Samenstelling voor 1 afgestreken lepel van 5g:425mg Bietensap,400mg Magnesium (glycerofosfaat), 200mg Taurine, 200mg Bamboe, 16mg Vitamine B3, 6mg Vitamine B5, 3mg Stevia, 1,4mg Vitamine B2, 1,4mg Vitamine B6, 1,1mg Vitamine B1, 200mcg Foliumzuur.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotics
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Emotioneel evenwicht, Stress
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Magnesium, Overige, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Bosbes
Tijdstip inname Nacht
Keyword Vegetarisch
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Biotics Acti-Mag plus

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biotics Acti-Mag plus

werkt zoals het hoort bij mij: super product

Annemie

werkt zoals het hoort bij mij: super product

Annemie

Ik nam al jaren magnesium in voor het tekort dat ik steeds had, niet het juiste bleek bij de orthomoleculaire deskundige en dit was wat deze wel aanraadde en vermits ik uit ervaring weet dat Biotics een top productlijn heeft heb ik er het volste vertrouwen in dat het nu goed komt.

Jacqueline

Zeer goed product, alles wordt ontspannen.

Lode

Dit product is zeer goed, we mengen het met sap voor mijn dochter omdat het zeer geconcentreerd is in frambozensmaak. Om 10' van tevoren voor te bereiden zodat het goed is opgelost anders is het een beetje meer als "krijt".

Zafrantzas

mega goede aanvulling van magnesium, ik ben na een par dagen verlost van de krampen in nek/schouder - teken dat ik te kort aan magnesium heb

Kat

Door het poeder met water te mengen wordt het goed opgenomen. Deze magnesium werkt voor mij het allerbeste. Héél goed product.

Inge Oud

Goeie opname doordat het poeder met water wordt ingenomen.

Inge Oud

Dit produkt doet bij mij effectief zijn werk. Tevreden!!

Linda Van Huffel