085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Biotics ADP Tabletten 120 stuks

5 reviews
Tabletten 120 stuks
64,81 72,01
Op voorraad
64,81
-10%
prijs apotheek: 72,01 Je bespaart: -7,20
Voedingssupplement op basis van oregano-olie, in de vorm van tabletten met vertraagde afgifte.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

4 x daags 1 tablet (1 tablet na iedere maaltijd en 1 voor het slapen). Na 1 week kan de dosering desgewenst worden opgevoerd tot 4 x daags 2 tabletten.

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Vooral bij een afwijkende zuurgraad in de maag, kunnen maagklachten ontstaan na inname van A.D.P. Het probleem van irritatie van de slijmvliezen kan ondervangen worden door gelijktijdig Gastrazyme te suppleren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

50 mg essentiële Oregano-olie (Origanum vulgare)

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Vanwege de menstruatiebevorderende werking van oregano-olie, wordt het gebruik tijdens de zwangerschap afgeraden. Niet gebruiken tijdens lactatie.Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Antibacterieel
Aangewezen bij Bacteriële infectie
Keyword Schimmelinfectie
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Biotics ADP

Ja, bij een afwijkende zuurtegraad in de maag kunnen er maagklachten ontstaan na de inname van ADP, dit kan voorkomen worden door Gastrazyme of AloëPure bij te nemen.

Ja dat kan, daarom is het aangewezen om een tijdje Biotics Floracare XL in te nemen na een kuur ADP.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Biotics ADP

Een zeer goed product tegen candida Ik raad het aan.

Saray Arias

Ik gebruik dit product al jaren en het is het beste dat ik ken voor het reguleren van de overgroei van candida en andere parasieten in de darm.

Angel

De service van Viata is geweldig en ze schreven me zelfs een handgeschreven briefje, wat gewaardeerd wordt in deze onpersoonlijke dagen. Dank je, Deborah. Het product is het krachtigste en doeltreffendste dat ik ken voor de bestrijding van candida overgroei en andere darmparasieten. Ik ken het goed en het is een super effectief product.

Angel G.

Ik werd geadviseerd voor de SIBO , om de bacteriële overgroei in de darm te bestrijden en het duurde een paar dagen, maar mijn indruk is van opmerkelijke verbetering. De zending in Viata was erg snel en erg vriendelijk met een handgeschreven bedankbriefje, het was een bedankje. :)

Fernando

Dit werd me voorgeschreven door de professor die me behandelt voor de ziekte van lyme. Hier bij Viata is de prijs voordelig.

Barbara Van Cauter