Biotics Ashwaganda Pure Capsules 60 stuks

2 reviews
Capsules 60 stuks
25,25 33,23
25,25
-25%
prijs apotheek: 33,23
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van ashwagandha, in capsulevorm. Het is aangewezen om het zenuwstelsel te ondersteunen en de normale energiestofwisseling te bevorderen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Adaptogeen voor evenwicht in stressvolle situaties.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag, tijdens een maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

300 mg Ashwagandha (Withania somnifera) ; Bulkmiddel : Microkristallijne cellulose, Capsule : Gelatine, Water; Glycerine, Antiklontermiddel : Magnesiumstearaat. Gegarandeerd vrij van: Gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, aroma's, aroma's en synthetische kleurstoffen

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Interacties met reguliere of natuurlijke medicijnen zijn altijd mogelijk. Interactie met kalmerende medicijnen zoals barbituraten, benzodiazepinen en ethanol. Verhoogt de GABA-productie. Onderzoek dat in dit geval bijwerkingen of toxiciteit veroorzaakt, is niet gevonden. Bij het gebruik van Bio-Ashwagandha wordt aanbevolen om stimulerende middelen zoals koffie, zwarte thee, cola en chocolade te vermijden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Biotics
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Effect Geestelijke prestatiebevorderend, Recuperatie verhogend
Bevat Ashwagandha
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Biotics Ashwaganda Pure

Ik heb het gevoel dat deze Ashwaganda wel degelijk werkt: ik voel me minder moe én rustiger, wat geweldig is! Ik neem wel tegelijkertijd ook Rhodiola Complex, ook hier bij Viata gekocht. Het lijkt een super-combinatie. Verder is de service van Viata perfect, en is het ook erg fijn dat ik op de eerste bestelling direct een kortingsbon kon ingeven, vanwege mijn inschrijving op de nieuwsbrief.

Simone

Ik vind dit een top product en gebruik het al een jaar. Viata heeft dat snel en correct geleverd. Blij met hun service.

Joske De Greef